2777
2789
عنوان

بیاید بگم امروز چیشدع 💔🥀🥺

158 بازدید | 13 پست

امروز با ذوق ست صورتی پاستیلیمو پوشیدم.موهامو بافتم ک بریم بیرون 

لباسم کوتاه نبود 

خیلی شلوغ بود بجایی نمی‌تونستم در برم قشنگ متوجه میشدم آقایی ک پشت سرم بود برای چی تمام مسیر پشت سر من راه می‌رفت 

از اون مردی ک کنار خیابون نشسته بود و همه خانوما رو دید میزد 

از اون مردی ک از دور هی با رفیقاش نگام میکردن.امروز حالم از تموم این نگاه ها ک هیچ حالم از خودمم بهم خورد💔🥲

ماه‌هم‌تنهاست‌کنار‌هزار‌ستاره-!) تولدم مبارک 🥺🫂🌱🍓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهمیت نده نگاه کثیف هر کس به خودش مربوطه

حیف روز قشنگت که با توجه کردن به همچین کثافت هایی خراب بشه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
اهمیت نده نگاه کثیف هر کس به خودش مربوطهحیف روز قشنگت که با توجه کردن به همچین کثافت هایی خراب بشه

بالاخره هرچقدرم بی اهمیت باشم متوجه میشم و این ناراحتم می‌کنه:)))

ماه‌هم‌تنهاست‌کنار‌هزار‌ستاره-!) تولدم مبارک 🥺🫂🌱🍓

شما دپاکین میخوری ؟

نه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
بالاخره هرچقدرم بی اهمیت باشم متوجه میشم و این ناراحتم می‌کنه:)))

خوب معلومه که متوجه میشی

ولی اگه قرار ناراحت بشی بشین تو خونه هیچ بیرون نرو 

چون از این ادم ها همه جا وجود داره

گوه خوردن 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....