2777
2789

چی دیدین ازاینهمه نزدیک شدن به خدا،حتما با بقیه یه فرقایی دارید میدونم اینجورافرادمتواضعن ولی اینجا کسی نمیشناستون برای هدایت ونجات خیلیا بصورت ناشناس بگیدیااگه اطرافیانتون کسی هست تعریف کنید مثلاچشم برزخی حس ششم خواب صادقه چی میبینید؟

هیچ کدومش نیستم فقط اومدم ببینم چخبره🤣😑

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اثراتش چی بودگلم تعریف کن

حس ششمم ب شدت قوی بود قبل هر اتفاقی دقیقا خوابشو میدیدم کارام روال بود اصلا گره نمیفتاد برام 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢

نه چشم برزخی دارم 

نه رویای صادقه 

و نه حس ششم 

یک عدد ادم معمولی هستم ولی خب دلم خوشه رابطه ام با خدا خوبه 

روحیه ام رو نمیبازم 

بین این همه افسردگی که شایع این روزا و مشکلات

هنوزم از ته دل میخندم 

پرهیزگار هم به اون معنا نیستم 

فقط حواسم به نمازم بوده، که ان شاء الله پرهیزکار هم بشم در آینده 

دوست دارم بتونم جلوی خودمو توی یسری چیزا بگیرم و آرا ه ی آهنین داشته باشم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اگه اومدن بگن چیکار کنم هنوز کابوس نبینم

قبل از خواب چهارده صلوات به نیت چهارده معصوم بفرست و خدا رو قسم بده به اون که اذیت نشی و قرآن بالای سرت بزار

قبل از خواب چهارده صلوات به نیت چهارده معصوم بفرست و خدا رو قسم بده به اون که اذیت نشی و قرآن بالای ...

ممنون عزیزم حتما امتحان میکنم وقتی با همسرم نمی‌بینم وقتی میره تنها می‌خوابم از ترس از خواب بیدار میشم 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

یه مدت نمازامو سروها میخوندم نگممممم از آرامش ‌و شادی درونی وطنم وزندگی زیبایی که داشتم متاسفانه رفتم سراغ کاشت ناخن یه مدت با کاشت نماز میخوندم بعداز چند وقت کم کم نمازو گذاشتم کنار ‌و زندگیم جهنممم واقعی شد دلم برا اون روزا تنگ شده🥺🥺🥺💔

خدا جون کمکم کن تو زندگی حواست بهم باشه هیچ وقت ولم نکن من فقط خود خودتو دارم🥺😇
ممنون عزیزم حتما امتحان میکنم وقتی با همسرم نمی‌بینم وقتی میره تنها می‌خوابم از ترس از خواب بیدار می ...

اگه فقط وقتایی که تنهایی اذیت میشی شاید همزاد داری

من میتونم اینجا یک سوال متفرقه بپرسم دلم نمی خواد تاپیک بزنم بعدا میمونه میبینن

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
یعنی چی باید چیکار کنم

آیت الکرسی زیاد بخون صلوات اینا بفرست و روزای دوشنبه و چهارشنبه حموم نرو شبا هم حموم نرو روزای دوشنبه و چهارشنبه کندر و اسپند دود کن اگه بهتر شدی منم دعا کن😄