2777
2789
عنوان

این سریتا چیه چشم کور شد

193 بازدید | 11 پست

چشم میسوزه مثل خط چشم کشیدم ولی انگاری رفته تو چشمم یکمش😐

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐

اشغال تر از سریتا وجود نداره...

چن خریدی؟

حیف پول

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اشغال تر از سریتا وجود نداره...چن خریدی؟حیف پول

۶۰۰وخورده ای 

من مژه هام بلنده گرفتم بلند تربشه واییییییییییی گوه خوردم

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
منم می خوام بگیرم ولی می ترسم میگن ریزش میاره

ریزش نمیاره ولی اگه یهویی قطعش کنی مژه هات میریزه

۶۰۰وخورده ای من مژه هام بلنده گرفتم بلند تربشه واییییییییییی گوه خوردم

خیلی بی خاصیته من مژه نداشتم ..از تو نت سریتا خریدم یعنی انقد پشیمون شدم..

بعد ی بنده خدایی تو ارایشگاه اشنا شدم گفت سرم تقویت ابرو بلک بری بزن..خریدم یعنی سر ی ماه مژه هام عالی شد...تازه همون ی ماه ک زدم و تموم شد دیگه نخریدم و مژه هام همینطوری موند...

ولی قیمتش زیاد بود خداییش

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
۶۰۰وخورده ای من مژه هام بلنده گرفتم بلند تربشه واییییییییییی گوه خوردم

کار اشتباهی کردی شما که مژه هات بلنده دیگه چرا  

ممکنه یه ذره بلندتر بشه ولی حسابی بعد از قطعش ریزش میاره

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2
کار اشتباهی کردی شما که مژه هات بلنده دیگه چرا ممکنه یه ذره بلندتر بشه ولی حسابی بعد از قطعش ریزش م ...

اخه میخوام خیلی بلندشه

پس چی جوابه؟

من خریدم سریتا خیلی اشغال بود مثل اب بود...

اما یکی ‌‌‌‌‌توارایشگاه بهم گفت سرم تقویت بلک بری بززن...خریدم و شب میزدم صبح هم روغن کندش میزدم..خیلی مژه هام عالی شده‌