2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره گریه میکنم ناراحت میشم میبرم براش جایزه میخرم می‌گردونم ولی خب کارم اشتباهه نباید دعوا کنم اما دست خودم نیس بعضی وقتا واقعا عصبی میشم

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
غذا نمیخوره باید با زور بیفتم دنبالش تا غذا بخورهمیخام ببرمش بیرون منو شوهر بزور لباس تنش میکنیم لبا ...

عزیزم بزرگتر بشه درست میشه خودتو الکی ناراحت نکن غذا هم شاید مثل پسر منه میخواد خودش قاشق بگیره دستش وگرنه همینجوری دهنشو محکم میبنده😁

منم همینطور.اعصابم خورد میشه کم میارم .آخه همه ی کاراش با چالشه.لباس پوشیدنش،غذا خوردنش،بازی کردنش و ...

با بچه ی کوچکتر واقعا سخته ولی اینا میگذره ان شاالله سه چهارسال دیگه بزرگ میشن دیگه کاری بهت ندارن

صبوری پیشه کن به چیزای بی اهمیت هم توجه نکن کثیفی و بهم ریختگی خونه 

با بچه ی کوچکتر واقعا سخته ولی اینا میگذره ان شاالله سه چهارسال دیگه بزرگ میشن دیگه کاری بهت ندارنصب ...

نه اونا اصلا برام مهم نیست .یکبار بابت اینکه چیزیو ریخته زمین دعواش نکردم ولی خوب میاد داداششو گاز میگیره میزنه سرش میخابه روش .دست خودم نیست اون موقع دعواش میکنم

دست خودم نیست. الان ظهر هرکاری کردم نخوابید .اومد داداششم بیدار کرد نذاشت اونم بخوابه ،منم نخوابیدم ...

برو تاپیک دیشب منو بخون خون گریه میکردم از دستش اونقدر اذیتم کرد پناه اوردم به نینی سایت کاربرا ارومم کنن 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره امروز قاشق دادم دستش خودش قشنگ خورد.لباس چی؟لباسشو میپوشه؟

اره زیاد لباس عوض بدل میکنم بعضی وقتا بدش میاد ولی شما هم زیاد خودتو اذیت نکن برادرزاده م هم دو سالشه اونم همیشه لباس بیرونی تنشه مادرش خوابش عمیییییق که میشه در میاره 

شما یه لباس مناسب تنش کن که خواستی بیرون بری هم نخوای عوض کنی 

موقع غذاخوردن پیشبند بذار بزار خودش غذا بخوره

نه اونا اصلا برام مهم نیست .یکبار بابت اینکه چیزیو ریخته زمین دعواش نکردم ولی خوب میاد داداششو گاز م ...

اینجور وقتا بجای دعوا سرگرمش کن با یه چیز دیگه مثلا وسیله بازی بده دستش بگو داداشتو مشغول کن 

2810