2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی خوردم

151 بازدید | 23 پست

سلام من بعد رابطه اول چهار تا قرص ال دی خوردم دقیقا یک ساعت بعدش قرص اورژانسی.بعد یه هفته لکه دیدم دو روز لکه بینی داشتم ..بعد قط شدن دقیقا ۱۷ روز بعد خوردن قرص مریض شدم اول قهوه ای رنگ بعدش مثل خون پریودی قرمز تقریبا ..سه روزه پریودم ولی شدت خیلی کم شده الان....ولی حسم میکنم شکمم نبض میزنه میخام برم سونو آیا بنظرتون حامله ام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم ولی انقد قرص ضد بارداری خوب نیس مث نقل و نبات میخوری دور از جون شما یه فامیل داریم انقد این ...

بله و متاسفانه چاقی و کبد داغون و جوش هم از نتایجش هست

همیشه ما خانمها داغون میشیم

امکان نداره قرص ال دی خورده باشی به اضافه ی اورژانسی ولی باز حامله بشی😳مگ اینکه دیگ واقعا قسمتت بوده باشع بچه بیاری واگرنه من یدونه ال دی میخوردم کفایت میداد البته اورژانسی هم خوردما ولی هفت هشت ساعت بعداز رابطه تازه بازهم کفایت داد الانم تو نیستی فقط چون میترسی استرس داری اینطوری حس میکنی

نمیدونم ولی انقد قرص ضد بارداری خوب نیس مث نقل و نبات میخوری دور از جون شما یه فامیل داریم انقد این ...

ن من میخام حامله شم ولی میخام پسرم سه ساله بشه اقدام کنم ن الان ک یه سالس

اره عزیزم یه پسر یه ساله ام دارم

خب پس چرا با قرص اورژانسی خودتو داغون میکنی؟ سلامتیتو از سر راه آوردی 

فوقش باردار بشی مگه چیه 

جلوگیری درس حسابی کن هرگز قرص نخور 

حسبی الله ❤
امکان نداره قرص ال دی خورده باشی به اضافه ی اورژانسی ولی باز حامله بشی😳مگ اینکه دیگ واقعا قسمتت بود ...

مامان خودمم همینو مبگه باز میگم برم سونو بدم اخه تسم بعد ده دقیقه یه هاله کم رنگ انداخت مامانم میگه بخاطر حجم زیاده خوردن قرصاس

2810