2777
2789
عنوان

کاش دخترا رو هم مثه پسرا بار میاوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 35 پست
خب خوب یاد دادن پدر مادرت

پدر و مادرش اشتباه ترین کار رو میکنن 

الان همه جای دنیا نوجوونا وقتای ازادشون رو کار میکنن و این لازمه برای مستقل شدن و ارتباط اجتماعی و اعتماد به نفس و...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم چی میگی عزیزم منم پرستاری خوندم که برم سرکار الان که وقت کار کردنم شده میگن درس بخون ادامه تح ...

افریییننن دقیقااا 

چه قدر منییی🥺🥺🥺🥺

حالا داداشم که لیسانس گرفت میخواست بره فوق بخونه گفتن نه فعلا نرو.  برو سر کار،  کار ثابت و بیمه داشته باشی با این کارای پاره وقت نمیشه زندگی چرخوند. بعدا درس بخون. 

ولی به من میگن درامد میخوای چیکار، بیمه میخوای چیکار. 

تو دختری،  دختر لازم نداره کار کنه 😑

2805
چون محيط هاى كارى بدى داريم براى زنان همون سينمابه اون گندگى هرروزتوش رابطه هست درس بخون برو كارخوب ...

درس دیگه تا یه جایی 

به خدا با فوق لیسانس و دکترا قرار نیست کاره بختر از لیسانس پیدا کنم. 

اول با همین لیسانسم کسب درامد کنم بعد برسم به خوندنه ارشد و دکترا 

درس دیگه تا یه جایی به خدا با فوق لیسانس و دکترا قرار نیست کاره بختر از لیسانس پیدا کنم. اول با همین ...

من كاريابى كارميكنم محيطهاى ديدم زنها بعديه مدت سواستفاده ديدن زده شدن ازكار

درست چى كه شغل مناسب نداره

چراخودت محيط كار نميزنى براى خودت

من كاريابى كارميكنم محيطهاى ديدم زنها بعديه مدت سواستفاده ديدن زده شدن ازكاردرست چى كه شغل مناسب ندا ...

اتفاقا میخوام همینکارو کنم 

میخوام برم شرکت کار کنم پولامو که جمع کردم کارد ازاد بزنم 

کسی کارگری دوس نداره اما تا کارگری نکنی نمیتونی رییس کارخونه بشی. اگه تو پونزده شونزده سالگی تجربه ک ...

من حرفتو قبول ندارم تو سن ۱۷ سالگیم دارم درس میخونم برای فرهنگیان و بعد معلمی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

۱۶ ۱۷ اولا بچه نیست نوجوونه!خیلیا دوست دارن کار کنن

منظورم از لحاظ تجربه بود😐

اگه به دوست داشتن باشه که خیلی کارا میشه کرد 

بحث اینه یه کاری کنی که نتیجه بده 

از صفر شروع کنی کار کردن بدون هیچ آموزش و مهارت خاصی میشی ضرب در صفر

افریییننن دقیقااا چه قدر منییی🥺🥺🥺🥺حالا داداشم که لیسانس گرفت میخواست بره فوق بخونه گفتن نه فعلا ...

وقتی درامد داشته باشی ازادی عمل بیشتری در آینده پیدا میکنی. هم در زندگی مجردی و هم متاهلی. این حرفا که زن مال خونه ست و میخواد کار کنه که چی بشه رو هم گوش نکن،  این حرف مال گذشته ست الان نسل فرق کرده و روی پای خودت نباشی کلاهت پس معرکه ست

2810