2777
2789

من از بچگی بهم میگفتن باید درس بخونی. 

کار به درد نمیخوره فقط درس بخون. 

ولی به برادرم از دبیرستان میگفتن مرد باید کار کنه و داداشمو فرستادن سر کار.

همش دنبال کار برا خودم میگشتم،  از منشی گری تا فروشندگی و ویزیتور و کارگری... 

دعوامون میشد تو خونه نمیذاشتن کار کنم.  سرخود میرفتم سر کار و بعد از یه مدت خانوادم میفهمیدن میومدن با دعوا نمیذاشتن کار کنم. 

میگفتن کارگری و منشی گری و فروشندگی و ویزیتوری شغلای مناسبی برات نیستن، تو یه دختر بچه ای. خب برای دختر ۱۶، ۱۷ ساله کار دیگه ای به جز اینا نبود ولی اخه کار که عار نیست افتخارم داره. 

ولی داداشم تو همون سن ۱۶ سالگی کارگری میکرد، خانوادم نمیگفتن برا تو بده. 

تا اینکه زبانمو تموم کردم و مدرک تربیت مدرس و ایلتس گرفتم و تو هیجده سالگی همزمان با فارق التحصیلی از مدرسه رفتم سر کار تدریس زبان و دانشگاه هم قبول شدم رفتم دانشگاه. 

ولی خب تدریس زبان یه کار پاره وقته که چندر غاز بیشتر ازش پول در نمیارم الان لیسانسمو تازه تموم کردم و میخوام برم کارخونه کار کنم ولی خانواده م بازم نمیذارن و میگن کار نکن درس بخون. خب من دوس ندارم وابسته ی مادر پدر وهمسر باشم 

دوس دارم از صفر تا صده هزینه هام خودم تنها بربیام درس که برام نون و اب نشد.

کاش اینقدر پسرا رو مستقل و دخترا رو وابسته تربیت نکنیم 

خانوادت دارن بهت ارزش میدن 

کارگری زیادی دوست داری اره؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوادت دارن بهت ارزش میدن کارگری زیادی دوست داری اره؟

بحث اون نیست!

داره میگه کاش از همون بچگی مستقل بار میاوردنش!شغل های ساده مثل منشی گری کار تو داروخونه و غیره رو بهش اجازه میدادن انجام بده!

2805

عزیزم چرا منشی گری چرا کارگری عزیزچرا ارایشگر نمیشی این همه کاری تو سالن یکی رو انتخواب کن این منشی گری و اینا رو ول کن برو تو سالن یه کار برا خودت پیدا کن اینا پول خوبی هم دارن 

خانوادت دارن بهت ارزش میدن کارگری زیادی دوست داری اره؟

کسی کارگری دوس نداره 

اما تا کارگری نکنی نمیتونی رییس کارخونه بشی. 

اگه تو پونزده شونزده سالگی تجربه کسب کنی میتونی سی سالگی موفق بشی 

ولی اگه تازه سی سالگی بری سر کار باید تو پنجاه سالگی موفق بشی که دیگه پیر شدم میخوام چیکار 

بحث اون نیست!داره میگه کاش از همون بچگی مستقل بار میاوردنش!شغل های ساده مثل منشی گری کار تو داروخونه ...

لزومی نداره بچه ۱۶ ۱۷ ساله کار کنه 

تو خود خارجم از ۱۸ سالگی شروع به کار کردن میکنن 

ایشونم اینقدر که علاقه داشت به کار کردن میتونست یه مهارت خاص کسب کنه تا اون موقع بعد شروع به کار کنه 

خب با درس خوندن درست و حسابی و بیشتر رشته هایی میشه قبول شد که راحت پول درآورد. خانوادت راست میگفتن.

همه شغل‌ها و مهارت‌ها هم مناسب خانم ها نیست

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
عزیزم چرا منشی گری چرا کارگری عزیزچرا ارایشگر نمیشی این همه کاری تو سالن یکی رو انتخواب کن این منشی ...

اون برا شونزده هیفده سالگیم بود ـ

الان معلم زبانم 

و لیسانس مهندسی نساجی  دارم 

میخوام کارخونه بافت پارچه کار کنم 

خب با درس خوندن درست و حسابی و بیشتر رشته هایی میشه قبول شد که راحت پول درآورد. خانوادت راست میگفتن. ...

اخه کاسب ها بهتر از کارمندها پول در میارن. 

کسب و کار خودتم زدن درسته سرمایه میخواد ولی نه خیلی 

با هفتصد میلیون میشه کسب و کار زد که این هفتصد میلیون با دو سه سال کارگری کردن جور میشه. 

من بابا مامانه خودمو میبینم معلمن ماهی پونزده درامدشونه 

فامیلمونو میبینم سوپرمارکت داره ماهی پنجاه میلیون دخل میزنه 

میدونم چی میگی عزیزم 

منم پرستاری خوندم که برم سرکار الان که وقت کار کردنم شده میگن درس بخون ادامه تحصیل بده و هرچی میگم من میخوام پول دربیارم میگن پول میخوای چیکار؟ درس بخون.

باور کن اون لذتی که موقع خرج کردن حقوق و دست رنج خودت داری یه چیز دیگس. بنظرم تجربه ش کن تا به دلت نمونه

2810