2777
2789

سلام من دخترم 22 ساله دانشگاه میرم تو مسیر دانشگاه ی پسری بود که گفت چند وقته منو زیر نظر داره میخادم و فلان من خوبم نمیگم خوشگلم ولی همچیم اوکیع ولی پوستم چاله چولس از دور مشخص نیس وقتی اومد نزدیک ک حرف بزنه فک کنم دید حقیقتش خوشحال شدم که یکی میخوادم برای همین شمارشو گرفتم به دوستام گفتم انقد اعتماد به نفسم داغونه به خاطر پوستم ی روز تمام خوشحال بودم خیلی خیلی انگار رو ابرام فرداش که زنگ زدم یعنی امروز گف نمی‌شناسم گفتم فلانیم شماره دادی گف نه اشتباه گرفتی فک کنم از نزدیک دید پشیمون شد در این حد داغونم یعنی حالم خیلی بده کاش بمیرم:) اینم بگم نزدیک هشتاد میلیون هزینه کردم برای صورتم خیلی بهتر شده ولی از نزدیک میبینی چ افتضاحیه صورتم کاش بمیرم بار اولمم نیس که به خاطر پوستم همچین اتفاقی افتاده اکثریت به روم اوردن ولی این نگف خودم خر که نیستم فهمیدم 

اخه چرا زنگ زدی دختر خوب:) 

مگ ارزش ادما به پوست و قیافشونه؟ 

چرا چون خودت از خودت راضی نیستی میزاری یه همچین رفتاری باهات بشه عزیزدلم؟ 

تو هرجور هستی لایق بهترینایی 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عروس خواهر شوهرم 23سالشه

پرصورتش چاله چوله س

بعد خواست لیزر کنه گفتن اسکارا بهم چسبیدن نمیشه 

یه طوریه که انگار صورتش پر گوشت اضافیه 

ولی به شوهرش تلقین کرده زیباترین زن روی جهانه 

نه به اون بلکه به همه 

خودتو دست کم نگیر و راجع به صورتت هی بد نگو دیوونه 

دختره اینقدم پرتوقعه و آرچیو میبینه میخواد از طلا و جواهر تا خوراکی و لباس و ماشین و... 

نمیگم مث اون باش ولی برای خودت ارزش قائل باش به خاطر پوست با هر دوزاری که رسید صمیمی نشو

اخه چرا زنگ زدی دختر خوب:) مگ ارزش ادما به پوست و قیافشونه؟ چرا چون خودت از خودت راضی نیستی میزاری ی ...

انقد نبوده و از تنهایی میترسم که زنگ زدم کاش نمیزدم کاش خیلی حالم خوب بود بعد این اتفاق دلم نمیخاد زندگی کنم

2810