2777
2789
عنوان

امروز شوهر سابقمو دیدم 😭😤

992 بازدید | 16 پست

تو این ۷،۸ ماه اصلا دادگاهی نیومده بود  برخلاف تصورم امروز خیلی دیر ولی اومد بلاخره .. ازلحظه ای ک وارد اتاق شد حس سیاهی جلو قلب و چشمام و گرفته بود تنفر تو تک تک سلول های بدنم موج میزد حس خفگی داشتم ک فقط برم بیرون   تهوع انگار هوانبود جوری زدم بیرون و خودم و از دادگاه پرت کردم بیرون ک اصلا صدم ثانیه هم طول نکشید  این حجم ازتنفر و درک میکنید؟ 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

مشکل اصلی تون چی بود

خدا بهت ارامش بده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم ازتو بدترم

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

نه واقعا برام قابل درک نیس🥲

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
نه واقعا برام قابل درک نیس🥲

انقد تند تند سه طبقه پله رو اومدم پایین ک سه بار خوردم زمین ک فقط برم بیرون نفس بکشم تا این حد خفه شده بودم

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

یه نگاه به تاپیکات انداختم چقدر داری سختی می‌کشی....برو دنبال کار اگه بابات جانبازه از این امتیاز برا آزمون استخدامیا استفاده کن البته اگه مدرک کارشناسی داری.سعی کن مستقل بشی باید واسه آینده بچه هات تلاش کنی مطمئن باش این روزای سخت میگذره 

انقد تند تند سه طبقه پله رو اومدم پایین ک سه بار خوردم زمین ک فقط برم بیرون نفس بکشم تا این حد خفه ش ...

الهی ک ازین ب بعد زندگیت پر باشه از عشق و ارامش مطلق🥺♥️

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
تاپیکامو بخون و یزید زمانه ات را بشناس

تاپیکاتو خوندم 

شرایطت واقعا سخته 

حالا حذفش چیه 

حاضره یه خونه براتو بچه هات بگیره 

خب حداقل یه سقفی بالا سرتون باشه ؟

خودش بره به درک انشالله ؟

اخه عشق من توهنوز طلاق نگرفتی چرا میگی شوهر سابق😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هروقت مهر طلاق خورد به شناسنامه ت میشه سابق

افتاد؟؟؟؟؟

فعلا باید بگی شوهرم 

افتاد؟؟؟؟

اخه عشق من توهنوز طلاق نگرفتی چرا میگی شوهر سابق😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂هروقت مهر طل ...

😐😐😐 به شوهری ک فقط اسمش مونده و هیج حضور دیگه الان ۸ ماهه نداره  چی میگن؟