2777
2789
عنوان

مامان های باتجربه توی شیردهی میاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 20 پست
عزيز میگم اصلا مک اول خوابش برده

تنبله باید بیدارش کنی تا میک بزنه دستمال خنک بزار روی دست و پاش قلقلکم بده 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همه کارها میمونم

دختر منم اینقد میزاشتم تا خودش ول کنه خواب هم باشه میک میزنه 

بچه از کار مهمتره

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

اکثر نوزادا همینن، منم دقیقا همین مشکلو داشتم، همه میگفتن چاره ای نیست باید صبوری کرد و مدام بهش شیر داد، دکترم همینو میگفت…بنظرم چاره ی شمام فقط صبوری و زمانه! فقط شب چون رسما از پا میفتادم بهش شیرخشک میدادم تا ۲ ۳ ساعتی بخوابه من استراحت کنم