2777
2789

عزيزان من 10دوزه سزاربن شدم مشکلات زیر را دارم

هنوز شیر ندارم به آن صورت

بچه ام زردی و بستری شد و اجبارا نان یک شروع کردم تقریبا هر 4 یافت 60 میلی و در کنار شیر مادر 

اپل شیر خودم میدم بعد میبینم هنوز گشنمه شیر نان

حالا مشکل من این است که دخترم زیر سینه کامل خواب میره هر راهی بگین رفتم باز هم دو تا مک مه میزنه میخابه ولی توی خواب شیشه میگیرد

نگرانم که شیر مادر را چرا نمیخوره و زیر سینه فقط خوابش میبره

ممنون از حضورتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه زیر سینه می‌خوابه میک میزنه بزار دهنش سینتو

زودم از شیر بگیرش من اشتباه کردم دو سالگی گرفتم خیلی خیلی بیقراری کرد

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
بچه زیر سینه می‌خوابه میک میزنه بزار دهنش سینتوزودم از شیر بگیرش من اشتباه کردم دو سالگی گرفتم خیلی ...

بخدا دپو ساعته نشستم شاید 10 میلی هم شیر مادر نرفته توی معده اش

بخدا دپو ساعته نشستم شاید 10 میلی هم شیر مادر نرفته توی معده اش

بچه اولش کم شیر میخوره

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
همون مک اول خوابش،برده مشکلم این است که اصلا همان اول میخابه هر کاری کنم بیدار نمیشه

مالش بده سینه هاتو با آب ولرم تا بچه از میک زدن خسته نشه

اخه تا میزارم گهواره هنوز درخواست شیر دارد قشنگ متوجه میشم اصلا شیر سیر نشده

خوب بزار بخوره من دخترم ساعتها زیر سینم بود

2810