2777
2789

بچه ها من مدیر ساختمونم. یکی از همسایه ها مثلا ب ما گفته ۳ نفر ولی دخترش و شوهرش و نوه هاش هر روز اینجان حتی ازینجا میرن مدرسه و کلاس.پول آب هم حدودا نفری ۳۰۰ میاد 

ب نظرتون نباید پول آب رو بیشتر بدن؟ چجوری بهشون بگیم رومون نمیش. اینجا همسایه ها اصلا باهم کاری ندارن و اصلا دم در خونه هم نمیریم. اگه مشکلی باشه آقایون حل میکنن. چجوری مودبانه بگیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقایون جلسه بگیرن واین مپضوع مطرح بشه که یکی دوتاازهمسایه ها تعدادشون بیشترازچیزیه که گفتن وباید درپ ...

یعنی میشه گفت چون فلانی زیاد مهمون داره پول آب رو بیشتر بده؟ این کار درسته؟

به عنوان مدیر تو گروه پیغام بذارید همه تعداد نفراتو یه بار دیگه اعلام کنن و اگه کسی بیشتر از چندبار در ماه مهمان داشته باشه باید شارژ بیشتری بده ولی خب به نظرم ارزشی نداره  من اگه مدیر بودم به همه میگفتم همینکه یه خونواده دور هم شادن و انرژیشون به ما میرسه خودش جای پول و شارژ رو میگیرع،در نظر هم داشته باشید که شاید این وضعیت هم موقت باشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
یعنی میشه گفت چون فلانی زیاد مهمون داره پول آب رو بیشتر بده؟ این کار درسته؟

ببین اگه مطمئنید که اینا هرروز بیست وچهاری اونجان بله باید مطرح کنید اینجوری درست نیست البته بقیه ی همسایه هاهم باید موافق این مپضوع باشن درغیراینصورت فقط شما صحبت کنی میشه ناراحتی ودشمنی

بگین شما ماشالله مهمون دارین آقای فلانی پول آب بیشتر میشه

اصلا باهم شوخی نمیکنن. خیلی رسمی و محترمانه. کلا با هیچی کاری ندارن و مشکلی تا الان نبوده خیلی آدمای خوبی هستن کلا ۴ واحد هستیم . من ۵ ساله اومدم اینجا فقط در حد یک سلام کوتاه با خانوم هاشون. 

به عنوان مدیر تو گروه پیغام بذارید همه تعداد نفراتو یه بار دیگه اعلام کنن و اگه کسی بیشتر از چندبار ...

گروه نداریم. حرف شما درسته منم میگم زشته بگیم پول آب بیشتر بدین دیگه آپارتمان نشینی این مشکلات رو هم داره. یکی از واحد ها اصلا خونه نیس همش مسافرته پس با این منطق ایشون باید کمتر پول آب بدن. ب نظرم جور درنمیاد نگیم بهتره آخه نفری ۳۰۰ هم پول کمی نیس

ببین اگه مطمئنید که اینا هرروز بیست وچهاری اونجان بله باید مطرح کنید اینجوری درست نیست البته بقیه ی ...

درسته من نمیخوام کدورت پیش بیاد. ممنون نظر دادین دوست عزیز🌸

گروه نداریم. حرف شما درسته منم میگم زشته بگیم پول آب بیشتر بدین دیگه آپارتمان نشینی این مشکلات رو هم ...

آها نفری سیصد خداییش زیاده بازم مطرح کنید اگه نصف بیشتر ساختمان موافق بودن قانون رو عوض کنید

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
2810