2777
2789
عنوان

ریس جمهورم کاری نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 26 پست
اره میگم مثلا امسالو دوازدهمو بخونه وقت بزاره برا نهایی سال بعد کنکور یعنی پشت کنکور بمونه درسته ...

اره عزیزم بهترین کار همینه.  اول ۶۰ درصد رو به امید خدا بگیره بزاره جیبش بعد با خیال راحت بشینه برای کنکور بخونه 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
اره میگم مثلا امسالو دوازدهمو بخونه وقت بزاره برا نهایی سال بعد کنکور یعنی پشت کنکور بمونه درسته ...

بله عزیزم

صحبت یه عمره

یه سال که چیزی نیست

میارزه

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا اصلا تو فکرش ننداز همچین چیزی. همچین میگین نهایی و کنکور و... انگار چیزای جدا هستن خب برا نهایی بخونه همون مطالب تو کنکورم میاد دیگه فقط با برنامه ریزی اگه خودش بخواد میتونه موفق شه. حالا خدای نکرده رتبش خوب نبود بعد به موندن فکر کنه. پشتش باد میخوره دیگه نمیخونه مخصوصا پسرا بیشتر سرو گوششون میجنبه

نه بابا اصلا تو فکرش ننداز همچین چیزی. همچین میگین نهایی و کنکور و... انگار چیزای جدا هستن خب برا نه ...

اخه میخاستم کلاس کنکور ثبت نامش کنم از مهر شروع میشه تا اردیبهشت. براهمین دودلم بکنم یانه

اخه میخاستم کلاس کنکور ثبت نامش کنم از مهر شروع میشه تا اردیبهشت. براهمین دودلم بکنم یانه

ببین شرایطش چطوره، واقعا نیازه؟ مدرسش خوب نیست؟ یه جوری نشه فقط وقتشو بگیره 

ببین شرایطش چطوره، واقعا نیازه؟ مدرسش خوب نیست؟ یه جوری نشه فقط وقتشو بگیره

دقیقااا مدرسش تا ساعت ۲ هست اون کلاسا بره کلی وقتش میگیره  اصلا بد جور مردد موندم نمیدونم چیکار کنم درساشم متوسطه زیاد قوی نیست  اگه بره کلاس وقت میکنه تو خونه درس بخونه ؟

اگرم نره  استرس میگیرم چرا ثبت نامش  نکردم  مشاور مدرسم هم  از مهر وقت میده الان برا دوازدهما وقت میده موندم لخدا

دقیقااا مدرسش تا ساعت ۲ هست اون کلاسا بره کلی وقتش میگیره اصلا بد جور مردد موندم نمیدونم چیکار کنم ...

خب بچه تا دو مدرسس بیاد خونه یه استراحت بکنه و درس بخونه بره کلاس کی خودش بخونه دیگه...؟ خودت یه مشاور براش پیدا کن بهش برنامه بده

بابا شماها که قبلاً خوندید این کتاب ها رو برای کنکور هم که باید همین کتاب هارو بلد باشید تا تست کار کنید 

یه مرور کنید و چندتا تست از عهدشون بر میاین ، اونقدرا هم سخت نیست 

معجزه [تُویـی] کِه میتونی با لبخندت حالمو خوب کنی(:💍♥️ متاهل👩‍❤️‍👨