2777
2789
عنوان

دختر عموم انقد چاقه که فرم مدرسه اش برا من گشاده 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 55 پست

اسی 

توام کنکور قبول نشدی کهههه 

وااای هیچی نمیشی تو پشت هم موندی چیزی نشدی    

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی توام کنکور قبول نشدی کهههه وااای هیچی نمیشی تو پشت هم موندی چیزی نشدی

گر تو با بد ، بدکنی پس فرق چیست؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
گر تو با بد ، بدکنی پس فرق چیست؟

فرق نیس نمیخام باشه 

با بد بد میکنن

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊

اره خنگم 

من این قضیه هم برام جالب بود هم خنده دار یکم 

وگرنه من دختر عمو خیلی دوس دارم 

عکسشو هم که بزارم میبینی اصلا از اون چاق هایی نیست که شما تو ذهنته 

بدنش مثل ورزشکار هاست نه که شل و افتاده 

شاید من بد تاپیک زدم شما بد فهمیدن 

فرق نیس نمیخام باشه با بد بد میکنن

چی بگم والا 

طرز صحبتش قشنگ نبود  ، درسته

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
اره خنگم من این قضیه هم برام جالب بود هم خنده دار یکم وگرنه من دختر عمو خیلی دوس دارم عکسشو هم که بز ...

خوبه ک متوجه شدی بد گفتی

چی بگم والا طرز صحبتش قشنگ نبود ، درسته

خاستم بدونه حس مسخره کردن چیزی ک دست خود آدم نیس چیه 

آیا مسخره کردن دیگران کار خوبیست؟

به خدا به پیر به پیغمبر مسخره نکردم 

برام جالب و خنده دار بود 

من جلو مامانش فرمشو پوشیدم با هم میخندیدیم 

اون چاق زشت نیست این هزار باررررر 

هر چه که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسندشما که از طعنه بدتون میاد پس به دیگران طعنه نزنید

این ضرب المثل کلااا یه جا دیگ کاربرد داره عشقم خیلی نابجا بود

واقعا این چ رفتاریه حالا این بنده خدا یه چی گفت تازه پیش خودشم مسخره نکرده شماها که دارین استارترو پیش خودش مسخره میکنید کارتون زشت تره