2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر فاطمه حسین زاده خیلی کارش خوب و دقیقه مخصوصا تو عصب کشی من دستیارم و با پزشکای زیادی کار کردم ق ...

حالا که دستیار هستید پس دکتر زیبایی و ایمپلنت دندان هم بهم معرفی کن دوستم

دکتر فاطمه حسین زاده خیلی کارش خوب و دقیقه مخصوصا تو عصب کشی من دستیارم و با پزشکای زیادی کار کردم ق ...

چجوری دستیار میشین؟ 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
برای عصب کشی و ترمیم

دکتر احمد کاشی تو تهرانپارس ماههه ماه هم کارش درسته هم قیمتش عالی بری دعام میکنی واقعا ...عصب کشی پر کردن ۲۶۰۰ میگیره جاهای دیگ ۵ م میگیرن فقط ۲۶ هر ماه ساعت ۸ صبح باید زنگ بزنی دقت میده بهت یه دو هفته طول میکشه نوبت بشه بهت میزنگه 

حالا که دستیار هستید پس دکتر زیبایی و ایمپلنت دندان هم بهم معرفی کن دوستم

ایمپلنت دکتر سید میثم مدنی که مطبش یوسف آباده و دکتر سیدعلی همایونی که بنظر من همایونی کارش بهتره ولی تعرفش بالاتره دکتر مدنی کارش خوبه و به شدت مسئولیت پذیره قیمت هرواحد ایمپلنت هم فکر میکنم کره ای ۱۴تومنه و منصفم هست مثلا هزینه بیخود نمیزاره رو دست بیمارش بگه فلان کارم کردم هزینش انقدر میشه

2810