خدایا دارم دیوانه میشم امروز دخترم خونه نبوداینقد گریه کردم که احساس میکردم هر لحظه قلبم از کار میفته با دکتر غدد تلفنی مشاوره گرفتم اونم گفت که احتمال داره تا یکی دو ماه نهایت تا چهار ماه دیگه صفحه رشد دخترت بستە شه و دو سانت دیگه قد بکشه و میگفت بهتره که هورمون هم براش نزنی. دارم روانی میشم ترو خدا کسی بوده شرایط دختر من و داشته باشه.ماه پیش پریود شده قدش 149 و سن واقعیش 11 سال و ده ماه و سن استخوانیش 13 سال ونیم . که ووکترگفت احتمالا تو این یک ماه بازم سن استخوانیش بالاتر رفته و صفحات رشدش بزودی بستە میشه.خدایا من چی کارکنم . هورمون و دیفرلین هم خریدم و الان تو یخچاله ولی چند دکتر گفتن تزیق نکنم براش. دوراهیه سختی گیرکردم. شبو روزم شده گریه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
تقریبا تا ۱۸ سالگی و گاها ۲۰ سالگی رشد دارن استخوانها و صفحات رشد هنوز غضروفی هستن و استخوانی نشدن.
میتونید کلاس ورزشهایی بفرستید دخترتون رو که صفحات رشد رو تحریک کنه ، مثل والیبال.
اما پریود شدن به معنی بسته شدن صفحه رشد نیست ، تنها روند رو کند تر میکنه
عاشق شدهام.شکست خوردهام. پیروز شدهام.اشتباه کردهام.انتقام گرفتهام. تحقیر شدهام. دوست داشته شدهام.به من عشق ورزیدهاند. زیرابم را زدهاند. از کار بیکار شدهام.دستم را گرفتهاند. سفر کردهام. وحشت کردهام.از ته دل خندیدهام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیدهام. دیوانهوار رقصیدهام. خدا را گم کردهام. خدا را دوباره پیدا کردهام.سقوط کردهام. در منجلاب دست و پا زدهام.نفرت ورزیدهام. از خودم متنفر شدهام. خودم را دوست داشتهام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شدهام. برای ادامهی یک زندگی جنگیدهام.نفرتهایم فروکش کردهاند.کتاب خواندهام. فیلم دیدهام.فریاد زدهام.گریه کردهام. دوست داشتهام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شدهاند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کردهام. بدنم را به سبک خودم دوست داشتهام.هورمونهای مادرانهام فعال شدهاند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشتهام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبودهام و چیست زندگی جز همهی اینها... 🍂🔮