2777
2789
عنوان

صفحه رشد تا چه سنی بازه و دخترا بعد پریود چقدر رشد میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 36 پست
دخترم خودش کم کم متوجه شده و گریه میکنه ومیگه من دیگه رشد نمیکنم و کوتاه میمونم

چرا میگن امپولای رشدو نزنین

اگه چاره ای نیست و قدش کوتاه میمونه پس باید بگم اسیبی که از قدش بخوره اونم تازه شاید اگه عزت نفسش کم باشه

خیلی کمتر از اسیبیه که شما دارید با استرسهای مداومتون به این بچه میدید،دارید عزت نفسشو خورد میکنید

خودتو جمع کن زن،،،،،،بغلش کن بگو مامانتو عالی هستی تو فوق العاده ای،بهش عزت نفس بده،اگه از قدش گفت،بگو مامان قدت که بلندتر میشه هرچی بزرگتر بشی،ولی اینو بدون قدت هرچقدر باشه هیچی از ارزشهای تو کم نمیکنه تو با ارزشی

حالا چرا امپولا رو میگن نزن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چرا دکترا میگن تا 14 سالگی بازه. دخترم سن استخوانیش دو سال بزرگتر از خودشه

نمیدونم والا عزیزم ولی من الان ۲۱ سالمه ۱۲ سالگی عادت ماهانه شدم اون موقع قدم ۱۵۶ بود مامانم خیلی دکتر غدد میبردم و دکترا میگفتن فقط تا ۴ سال بعد پریود رشد قدی دارم و صفحات باطه الانم قدم ۱۶۱ دخترتون کلاس بسکتبال والیبال ببرین ورزشای کششی قرصای ویتامین هم بگین دکتر بده بهش

تقریبا تا ۱۸ سالگی و گاها ۲۰ سالگی رشد دارن استخوانها و صفحات رشد هنوز غضروفی هستن و استخوانی نشدن.م ...

دکترا میگن نهایت 14 سالگی بستە میشه و دختر من 4 ماه اگه فرصت داشتە باشه

صفحه رشدتون باز بوده وقتی صفحه هات بسته میشن دیگه تمومه ربطی به سن نداره

درسته .

منتها مادر من یه زمانی بشدت حساسیت نشون میداد به این مسائل 

یه دکتری بهش گفت که قد بچه قبل همه به ژنتیک ربط داره . گفتش که اینکه صفحات کی بسته میشن چیزی نیس که خیلی راحت بشه پیش بینی کرد واسه خود من یسریا گفتن دیگه از ۱۵۸ بیشتر نمیشه الان ۱۷۰ ام

جینگیلی هسدم با سابقه دوبار تعلیق در شش ماه پاترهد اعظم . خانوم مهندس آینده  

چرا میگن آمپول نزنی ؟

من چند سانت رشد کردم قد ۱۶۰ معمولیه تو جامعه ما که احتمالا تا این حدود میرسه اعتماد به نفسش  و جونش سالم باشه 

خرما و بادام و پودر سنجد انجیر خیس شده با هم میکس کن استخوان ساز ان شاءالله اثرکنه

دکترا میگن نهایت 14 سالگی بستە میشه و دختر من 4 ماه اگه فرصت داشتە باشه

از ۱۴ تا ۲۰ سالگی ممکنه بسته بشن

نه اینکه دقیقا روز تولد ۱۴ سالگی بسته بشن

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
چرا میگن امپولای رشدو نزنیناگه چاره ای نیست و قدش کوتاه میمونه پس باید بگم اسیبی که از قدش بخوره اون ...

همین کارو میکنم و واقعا صورت خوشکلی داره انگار نقاشیه هر کی میبینتش محو صورتش میشه . دختر اینقد خوشکل واقعا کمه .ولی حیف قدش خیلی کوتاه میمونه. میگن برای هورمون دیر شده و فقط عوارض داروها ر وارد بدنش میکنی

همین کارو میکنم و واقعا صورت خوشکلی داره انگار نقاشیه هر کی میبینتش محو صورتش میشه . دختر اینقد خوشک ...

پس نزن،بفرست کلاس بستکتبال همین فرداااااا،مطمئن باش انقدر که قراره رشد کنه بسکتبال میکنه ده برابر رشدشو

لبنیات بده،مکمل بده

بفرست شنا