2777
2789
عنوان

نورابل کلاه برداری کرد آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2629 بازدید | 78 پست
خوبه پولتونو پس گرفتید. جنس شالها واقعا اشغاله. من 2. سال پیش خریدم فکر کنم

دقیقا چند نفر دیگه هم گفتن ،متاسفانه اصلا بعضیا به پول حلال و حروم اعتقاد ندارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزمخیلی خیلی لطف کردی و هر چی میخوای خدا چند برابرش بهت بدهامروز پولمو واریز کردفقط تو سایتش ...

سلام گلم خواهش میکنم ،خداروشکر ،اکانت منو کامل بستن ،امروز صخبت کردم گفت درستش میکنیم

سلام اگر هنوز شالهاتو تحویل نگرفتی بهم بگو که بهت بگم چطوزی بدون دغدغه پولتو پس بگیری

سلام منم خرید کردم این روش شمام انجام دادم شماره کارت گرفت منتهی گفت یک هفته طول میکشه میشه اعتماد کرد یا نه؟

سلام منم خرید کردم این روش شمام انجام دادم شماره کارت گرفت منتهی گفت یک هفته طول میکشه میشه اعتماد ک ...

الان با این روش سه نفرمون گرفتیم ،ایشالا شما هم میتونی بگیری ،اگر واریز نکرد مراحلشو بالاتر توضیح دادم گلم

الان با این روش سه نفرمون گرفتیم ،ایشالا شما هم میتونی بگیری ،اگر واریز نکرد مراحلشو بالاتر توضیح دا ...

خواستم ازت تشکر کنم خدا خیرت بده هر چی میخوایی بهت بده که کمک کردی منم تونستم و پولم و بگیرم اینقد می‌شوند شدم و پیگیری و پیام پشت پیام تا بعد ازظهر واریز کرد لعنتی های مال مردم خور پیگیر نشی قشنگ پولتو میخورن

خواستم ازت تشکر کنم خدا خیرت بده هر چی میخوایی بهت بده که کمک کردی منم تونستم و پولم و بگیرم اینقد م ...

قربونت خواهش میکنم ،ممنون از دعای قشنگت 😊🙏🫂کلی خوشحال شدم نیاز داشتم به این جمله ت ،امیدوارم شماهم سللمت و شاد باشی عزیزم ،آره اگر پیگیر نشی بیخیال میشن و تعداد کساییکه پول ریختن و خبر ندارن چجوری باید بگیرن زیاده یا مثلا میگن حوصله ندارن واسه ۲۰۰یا ۴۰۰ تومن شکایت کنن ولی واقعا آسونه و کاری نداره و نیاز به شکایت حضوری نی