2777
2789

سلام عزیزم. من اولین سفارشمو 4 خرداد انجام دادم و 18 شهریور تحویل به پست دادن و دیروز به دستم رسید. هنوز چندتا سفارش دیگه هم دارم که 21 خرداد سفارش دادم هنوز پیامک تحویل به پست برام نیومده. اگه تیر سفارش دادین باید ببینید چقدر دیگه مونده تا به سفارش شما برسن

وای دقیقا منم همون موقع که اف خورده بود ۱۰ مدل سفارش دادم هیچ خبری نیست 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای دقیقا منم همون موقع که اف خورده بود ۱۰ مدل سفارش دادم هیچ خبری نیست

من میخواستم برم دفتر الکترونیک قضایی شکایت کنم ازشون که پولمو پس بدن ،تا یه ماه دیگه صبر میکنم نفرستن شکایت میکنم

من میخواستم برم دفتر الکترونیک قضایی شکایت کنم ازشون که پولمو پس بدن ،تا یه ماه دیگه صبر میکنم نفرست ...

منم پشتیبانی واتساپ پیام دادم گفتن حجم سفارشات بالاس تا ۳ ماه زمان میبره ۳ ماهم گذشت ولی هنوز نفرستادن 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 

[QUOTE=354233432]حتی پیامکشم برام نیومده ،اس مس و تماسم جواب ندادن

من هربار که تماس گرفتم جواب دادن . اگه به خط تلفن گویا زنگ میزنید و داخلی ارتباط مستقیم با پشتیبان پاسخگو نبود شماره داخلی دیگه ای رو بگیرید اونا جواب میدن. و اینم بگم سفارشاتشون واقعا زیاده ولی نیروی کار کمی دارن با این حال غیر منطقیه که اینقدر دیر بفرستن 

منم پشتیبانی واتساپ پیام دادم گفتن حجم سفارشات بالاس تا ۳ ماه زمان میبره ۳ ماهم گذشت ولی هنوز نفرستا ...

سلام اگر هنوز شالهاتو تحویل نگرفتی بهم بگو که بهت بگم چطوزی بدون دغدغه پولتو پس بگیری

[QUOTE=354233432]حتی پیامکشم برام نیومده ،اس مس و تماسم جواب ندادنمن هربار که تماس گرفتم جواب دادن . ...

سلام اگر هنوز شالهاتو تخویل نگرفتی بهم بگو که بهت بگم چجوری بدون دغدغه پولتو پس بگیری

سلام اگر هنوز شالهاتو تحویل نگرفتی بهم بگو که بهت بگم چطوزی بدون دغدغه پولتو پس بگیری

سلام بله ممنون میشم بگین ۶ ماه گذشته هنوز ارسال نکردن 

سلام بله ممنون میشم بگین ۶ ماه گذشته هنوز ارسال نکردن

من دیروز پولمو گرفتم ،20تا شال سفارش داده بودم ،اول به آیذی دختره که اسمش شبنم هست پیام بدین @norabel_ceo

فاکتور رو براس بفرستین ،یه آدرس میفرستم براش بفرست بگو من عجله دارم پس حضوری میام میگیرم که قطعا بهت میگه که موجودی شالها تموم شده ،بگو اگر تا اخرشب نفرستی شکایت میکنم ،من چون برام پررو بازی درآورد بعدش اکانتمم بست ،از طریق نت ازش تو پلیس فتا و اتخادیه هم شکایت کردم چون سایتش نماد اینماد نداره ،این هم بهشون بگو اگر گفت باید سه ماه بگذره ،نیم ساعته پولتو میزنه ،ولی من باهاش کار دارم ،پیگیر نماد سایتش هستم و منتظرم اتحادیه خبرش کنه