2777
2789

از اینستا شوهر درمیاد؟

اگرم بیاد،شوهر مناسبی نمیشه بنظرم..

هرکجا که باشی همسر آیندت میادو پیدات میکنه

(حواسمون باشه کوچکترین رفتار آدم توی سرنوشتش اثر میزاره ،حتی فکر خوب و یا بد)من یادمه چند ماه آخر مجردی رو مداااام از ته دل جوشن کبیر و سوره های ناس و فلق و آیت الکرسی میخوندم...

آخر سر هم چله سوره یاسین گرفتم که دقیق روز 40 خانواده همسرم تماس گرفتن برای خواستگاری

خواستگار هم خیلی داشتم اما ازدواجم جور نمیشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دادا شما پزشکی قلب چند تا دهلیز داره؟ سیاهرنگ خونو ب نقاط بدن میرسونه یا سرخ رگ؟

عزمزمه دختر خوب. با زیست کلاس دهم میخوای منو امتحان کنی؟ خب هر کلاس دهمی میدونی قلب دو تا دهلیز داره و سرخرگ خون رو به انداما میبره . دختر خوب با سوال زیست دهم میخوای دانشجوی پزشکی رو آزمایش کنی؟

اونم پزشکی بود.آره پیدا میشه

عاهااا حتما تو فکر یکی دیگه بوده ک بهت جواب رد داده

هعییی داداش این دختر و پسرای عرب تو کرمانشاه حال و اوضاشون از ما بهتره میان اینجا رل مبزنن چن ماه پیش دیدم یه دختر و پسر عرب( از ظاهرشون فهمیدم) از روبروی فروشگاه رفاه دست تو دست رفتن ب سمت بلوار💔 مشخص بود برای خوابگاه علوم پزشکی اونجان

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز
اونی هر از چند وقت پارتنر عوض میکنه قسمتش نیست خودش چراغ سبز نشون میده و اینکه کلا یه بخشی از همون ق ...

اره ولی تا خدا راه رو باز نکنه چیزی درست نمبشه

طرف پارتنر عوض میگنه چون اون قسمتش نیست طرف تو طالعش نیست! یکی میبینی با رلش تمام تلاششون مبکنن باهم ازدواج کنن همه چی اوکی میشه ولی باز ازدواج از هر راهی خراب مبشه و سر نمبگیره! این قسمته! اونا تو طالع هم نبستن! و بکی میبینی شرایطشون و حد فاصلشون زمین تااسمان باهم فرق دارع  ولی باهمون قرار اول ازدواح میکنن تو هر شرایطی! همش قسمت هستش