2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه مثل تو بیکار و مریض نیستن هدف دارن

این بنده خدا کابری و امضاش فیکه ولش کن 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
تکیه کلامم بود. قصدی نداشتم در هر صورت ببخشیددانشجوی پزشکی هستم

خواهش میکنم 

نه اون دختری که رد کردو میگم چی بود رشتش؟

راستی تو دانشگاه شما دانشجوی پسر و دختر عرب پیدا میشه؟ 

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز
من تا حالا با هیچ دختری رابطه نداشتم چطور میتونی همچین حرفی بهم بزنی؟ توهین کار درستی نیست. پستم جنب ...

حالا جسارت نباشه ولی من تو دانشگاه دیدم پسرا بیشتر از دخترا دنبال رل زدن و... بودن

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
ببین برگشته میگه هدف دخترا از دانشگاه رفتن پیدا کردن دوست پسر یا شوهره،قطعا اینطوری نيست، آخه این پس ...

اتفاقا یکی از فامیلامون‌ با یه پسر تو دانشگاه ازدواج کرده 

خدایی چی دارن پسرای‌ دانشگاه همه اومدن درس بخون حتی یه شغل ثابت‌ ام ندارن خب دانشجو‌ که ازش‌ شوهر در نمیاد 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
قبلا اعتقادی نداشتم ولی الان با اطمینان کامل و تجربه میگم(قسمت)

اونی هر از چند وقت پارتنر عوض میکنه قسمتش نیست خودش چراغ سبز نشون میده 

و اینکه کلا یه بخشی از همون قسمت هم دست خود آدمه

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
ببین برگشته میگه هدف دخترا از دانشگاه رفتن پیدا کردن دوست پسر یا شوهره،قطعا اینطوری نيست، آخه این پس ...

عزیزم ببخشید اگه من بد برداشت کرده بودم 💋🫂

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
اتفاقا یکی از فامیلامون‌ با یه پسر تو دانشگاه ازدواج کرده خدایی چی دارن پسرای‌ دانشگاه همه اومدن درس ...

منم همینو میگم آخه یه پسر دانشجو که تفاوت سن خیلی کمی هم باهات داره یا همسنه، چی داره یا چه جذابیتی داره که هدف ماها از دانشگاه رفتن این تحفه ها باشن   

این بنده خدا کابری و امضاش فیکه ولش کن

اخه میاد چرت و پرت راجب دخترا میگه دوست دارم نصفش کنم بیکار و بی عارو😐

فک میکنه همه شبیه اونن 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨