2777
2789
بگو تقصیر منه؟از اولم زندگیمون خراب شدش مقصر تو بودی بعدشم تو بهش گفتی ک وایسا بچه ها بزرگ بشن بعد ج ...

خیلی پروعه فکر کن یه لیوان تو خونه بشکونه سهوا مقصر منم که لیوان جای اشتباه بوده 

منو با یه عروسک کوکی اشتباه گرفته صبح بزنه تو سرش شب بیاد بغلش مثل مار 

یه زن قلب خونه ست ، گرما بخش زندگیه ، قبول کن مرد نیازهایی داره که تا حدی میتونه سرکوب کنه شرایط برا ...

درسته ولی با قلبم چیکار کنم خودمم دوست ندارم بارها تلاش کردم جامو ببرم کنارش ولی وسطای شب احساس خفگی بهم دست میده عذاب میکشم بلند میشم میام سر جام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت ادم مستقلی نیستی ک بتونی جدا بشی بچه هارم ببری پیشه خودت؟چون این زندگی فقط نابودت میکنه

چرا مستقلم با دخترم یبار صحبت کردم اشک بود از گوشه چشمش میومد پایین گفت من بابا رو دوست دارم نمیخوام اینطوری

ممنون از متن عالیت عزیزم درست میگی ولی این طلاق عاطفی نتیجه آسیبای جسمی زیادیه که به من وارد کرده و ...

این مشکلات با یه تراپیست خوب برطرف میشه ، لطفا به خوبیهای زندگیتون فکر کنید ، واقعا اگه خوبیهای شوهرت برا خودت و بچهات بیشتر از بدیهاش بود حتما این فرصت رو به زندگیتون بده و مشاوره خوب برو

شاید شوهر شما هم تغییر کرده باشه ،یا تغییر شما رو ببینه از خودش برا زندگی مشترک مایه بزاره

حداقل این کارا اینه که فردا روزی هر تصمیمی که برا زندگیتون گرفتین ،مطمئن باشین همه راه ها رو رفتین و کارهای لازم رو انجام دادین

امیدوارم خوشبختی و خوشی نصیب تمام لحظه های زندگیتون باشه

چرا مستقلم با دخترم یبار صحبت کردم اشک بود از گوشه چشمش میومد پایین گفت من بابا رو دوست دارم نمیخوام ...

ای خدا🥲🥲🥲اون بچه هام گناه دارن دلم میسوزه باید فرصت بدی بزرگتر بشن خودشون میفهمن کی مقصره کی نیس

یکی از اشناها انقد وایساد بچش شد ۱۳ سالش اینا دخترش از ی جا ب بعد فهمید بعد طلاق گرفت بچه هارم برد

این مشکلات با یه تراپیست خوب برطرف میشه ، لطفا به خوبیهای زندگیتون فکر کنید ، واقعا اگه خوبیهای شوهر ...

ممنون عزیز دلم امیدوارم بتونم💔💔 هر موقع اومدم بهش نزدیک بشم گند زد که حس حماقت کنم 

ممنون از راهنمایی دلسوزانه ات عزیزم 💖💖🌹

درسته ولی با قلبم چیکار کنم خودمم دوست ندارم بارها تلاش کردم جامو ببرم کنارش ولی وسطای شب احساس خفگی ...

این حالت ها درست میشه ، یه حرفی از قدیم هست که میگن زن و شوهر تحت هیچ شرایطی نباید جاشون جدا باشه  مادربزرگی میگفت مادرجون موقع دعوا ،شب ممکنه یه خوردن پای زن و شوهر به هم باعث آشتی بشه

این حرف ها کلیشه ای نیست و خیلی هم مهمن

ان شااله بعد از درست شدن جای خواب ،طلاق عاطفی هم خودبه خود برطرف میشه

ای خدا🥲🥲🥲اون بچه هام گناه دارن دلم میسوزه باید فرصت بدی بزرگتر بشن خودشون میفهمن کی مقصره کی نیسی ...

آره منم هدفم اینه یکم بزرگ تر بشن بچه ها سعی کنم خیلی به پر و پاش نپیچم 

صرفا برای آرامش روحی بچه ها دوست ندارم زیر دست مادربزرگ ونامادری برن

این حالت ها درست میشه ، یه حرفی از قدیم هست که میگن زن و شوهر تحت هیچ شرایطی نباید جاشون جدا باشه م ...

آره میدونم مهمه ولی حتما یه تراپیست خوب باید برم از نظر فکری و احساسی خیلی بهم ریختم 

انقدر از هم دور بودیم به دوری عادت کردیم 

ممنون عزیز دلم امیدوارم بتونم💔💔 هر موقع اومدم بهش نزدیک بشم گند زد که حس حماقت کنم ممنون از راهنما ...

واقعا خیلی ناراحت شدکاش میتونستم کمکی بکنم ولی جز صبر کاری نمیتونی بکنی امیدوارم همه چی درست بشه

فداتشم❤️❤️❤️

واقعا خیلی ناراحت شدکاش میتونستم کمکی بکنم ولی جز صبر کاری نمیتونی بکنی امیدوارم همه چی درست بشهفدات ...

لطف داری عزیز حرف زدن با شما کمک بزرگی بود برام گلم خواهری کردی در حقم 

غیر صبر کاری از دستمون برنمیاد اینم مثل خیلی کارا کم رنگ میشه ولی جاش همیشه میمونه

2810