2777
2789
بگردم کاری از دستم برنمیاد ولی خدایی بخوام بگم شرایط اون مردم سخت بوده ولی حق نداشته خیانت بکنه

شرایط اون هم به خدا خودش باعثش بود وگرنه کیه ذلش نخواد رابطه اش با شوهرش خوب باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی هر موقع نیاز داشته از هر سه بار یه بارشو قبول میکردم طوری نبود که اصلا نباشه

عزیزم مردا الان بدون هیچ دلیلی خیانت میکنن صرفا بدلیل تنوع طلبی حالا همسر شما که وضعیتش اینطور بوده

عزیزم مردا الان بدون هیچ دلیلی خیانت میکنن صرفا بدلیل تنوع طلبی حالا همسر شما که وضعیتش اینطور بوده

نمیدونم شب قبلش اومد سمتم قبول نکردم ولی واقعا نمیتونم دست خودم نیست بعدش میخوام بدنمو با اسید بشورم انقدر که از خودم بدم میاد قبول کردم

هی فکر میکنم یعنی تقصیر من بوده بعد با خودم میگم خوب خودش باعث شد سرد بشم

امیدوارم آرامش به زندگیتون برگرده ، کار شوهرتون خوب نبوده 

و اولین اشتباه از طرف شوهرتون این هست که سعی در بهتر شدن روابط بین خودش و شما نمیکنه ، شاید راه رو بلد نیست ،  توقعاتتون رو بهش گفتین‌؟؟

برا یه مرد با اینهمه جذابیت های بیرون و نبود مهر و محبت تو خونه اشتباه رفتن بعید نیست و طبیعی هم هست

اگه اولین خطای شوهرتون هست زیاد به خودتون سخت نگیرید ناراحتیتتون رو ابراز کنید خط قرمزها  رو مشخص کنید براش ، و به خاطر بچها و آرامش خودتون هم که شده سعی در بهبود روابط زن و شوهری خودتون و همسرتون کنید

بعد از مدتی که از این قضیه گذشت و همه چی به روال قبل برگشت لطفا از طلاق عاطفی دست بکشین و زندگی رو برا خودتون سخت نکنید شاید این بار بعد از تغییر شما رفتارش بهتر بشه

اها پس اینجا اون خیلی خیلی مقصره من اول گفتم پنجاه وپنجاس ولی الان اون مقصره

نمیخواد قبول کنه مقصره در همه حال میخواد منو متهم کنه الانم معذرت میخواد ولی تهش میگه تقصر توعه 

نمیخواد قبول کنه مقصره در همه حال میخواد منو متهم کنه الانم معذرت میخواد ولی تهش میگه تقصر توعه

بگو تقصیر منه؟از اولم زندگیمون خراب شدش مقصر تو بودی بعدشم تو بهش گفتی ک وایسا بچه ها بزرگ بشن بعد جدا بشین هرکاری خواست بکنه ن این ک برداره خیانت بکنه

نمیدونم شب قبلش اومد سمتم قبول نکردم ولی واقعا نمیتونم دست خودم نیست بعدش میخوام بدنمو با اسید بشورم ...

یه زن قلب خونه ست ، گرما بخش زندگیه ، قبول کن مرد نیازهایی داره که تا حدی میتونه سرکوب کنه شرایط براش سخت که شد و بیرون آزادی که میتونه در برابرش قرار بگیره کنترل کردن خودش هم براش سخت تر میشه و احتمال لغزش هست 

شاید این تلنگر باشه که شما نیاز داشتین برای احیای زندگیتون 

امیدوارم آرامش به زندگیتون برگرده ، کار شوهرتون خوب نبوده و اولین اشتباه از طرف شوهرتون این هست که س ...

ممنون از متن عالیت عزیزم 

درست میگی ولی این طلاق عاطفی نتیجه آسیبای جسمی زیادیه که به من وارد کرده و هنوز با من همراه هستن بعضیاشون تا ابد 

اصلا این حسی که بهش دارم اختیاری نیست بلکه بیشتر از اعماق وجودم این حسا میاد مثلا من دو ساله یه دوست دارم ساده نتونستم بهش بگم یا اگه بوسم کنه باید حتما برم صورت خودمو بشورم 

2810