2777
2789
عنوان

آخرین و بهترین کتابی که خوندی چی بود😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 67 پست

بابا لنگ دراز فوق العاده بود

کیمیاگر 

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جنایات و مکافات عالیه 👏 

طاعون آلبر کامو رو هم چند ماه پیش خوندم درجه یک بود .

ولی بهترین کتابی که خوندم داستان دوشهر چارلز دیکنز هستش 😉

عاشق نوشته های دیکنزم 

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              
رمان هست این کتاب؟ممنون عزیزم، بله حتما معرفی بفرمایید.

بله. 

خیلی معروفه که. 

اثر بزرگ علوی هستش. 

تو پست بعدی بقیه کتابهام رو معرفی میکنم

ای مهر تو در دل‌ها، وی مهر تو بر لب‌ها                وی شور تو در سرها، وی سِر تو در جان‌ها             تا عهد تو دربستم، عهد همه بشکستم                 بعد از تو روا باشد، نقض همه پیمان‌ها                 تا خار غم عشقت، آویخته در دامن                     کوته نظری باشد، رفتن به گلستان‌ها                     گر در طلبت رنجی، ما را برسد شاید                      چون عشق حرم باشد، سهل است بیابان‌ها           گویند مگو سعدی، چندین سخن از عشقش              می‌گویم و بعد از من، گویند به دوران‌ها
چطور کتابی هست عزیزم ؟ درموردش چی هستش؟

۵ تا کتابه درمورد زندگی یه پسربچه‌ی شیطون به اسم محسن که تا بزرگسالی و دانشگاه و شغل و اینا درموردش مینویسه

کتابش طنز قوی‌ای داره به لهجه‌ی بجنوردیه من باهاشون زندگی کردم واقعا

به ترتیب این مدلی میشه

آبنبات هلدار

پسته‌ای

دارچینی

نارگیلی

لیمویی

جنایات و مکافات عالیه 👏 طاعون آلبر کامو رو هم چند ماه پیش خوندم درجه یک بود .ولی بهترین کتابی که خو ...

چه جالب!

من با قلم ایشون اصلا آشنا نیستم.حتما این کتاب از انتخاب های بندیم خواهد بود.😍😍

اسم گناهکار رو خیلی شنیدم. خوبه؟توضیح مختصر امکانش هست؟

همون رمان ارشام تهرانی هست ک اسمش گناهکاره

ی پسره ک نقشه داره با همه دخترا رل بزنه بعد ولشون کنه ولی عاشق ی دختر ب اسم دلارام میشه اما پسرههههه مریض میشه و .... فوق العاده بود 2000 صفحه بود تو دو روز خوندمشش

ی پزشک کوچلو ک معشوقه یک تکواندو کاره/M.S/#   برامون دعا کنید
چه جالب!من با قلم ایشون اصلا آشنا نیستم.حتما این کتاب از انتخاب های بندیم خواهد بود.😍😍

حتما ازشون بخونید 😊 

از نظر من جزو بهترین نویسنده های جهانه.

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»