2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشین بچه هاتو بزرگ کن. قبول شدن پزشکی الکی نیست

عجب بنظر من هیچ کاری نا ممکن نیست اگ واقعن بخوام میتونم ولی من هدفم پزشکی نیست میخواستم امسال برم دانشگاه آزاد رشته های با سوابق ک شوهرم و خواهرم گفتن بچت ۱۸ماهشه گناه داره مهد یه سال صبر کن برا کنکور بخون تلاشت بکن قبول نشدی دیگ دانشگاه آزاد برو از خودم توقع پزشکی ندارم با دوتا بچه قد و نیم قد اما نشدنی نیست با تلاش میشه بهش رسید زن داداشم داره پزشکی میخونه

عجب بنظر من هیچ کاری نا ممکن نیست اگ واقعن بخوام میتونم ولی من هدفم پزشکی نیست میخواستم امسال برم دا ...

موفق باشی.

من دوست ندارم شعار الکی بدم و نظر واقعیمو گفتم. رشته های سنگین آدم با خیال راحت و بیکار میخواد که بشینه درست و حسابی بخونه با بچه و شوهر زیاد جور درنمیاد. البته که هیچ چیز غیرممکن نیست

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
موفق باشی.من دوست ندارم شعار الکی بدم و نظر واقعیمو گفتم. رشته های سنگین آدم با خیال راحت و بیکار می ...

خودمم دنبال پزشکی نیستم اما رشته هایی مربوط به خانوم ها و نوزادان میشه خیلی دوست دارم مث بهداشت عمومی یا مامایی آرزو بر جوانان عیب نیست!😂😂

الان وقتیه که باید به تربیت و رشد بچه هات برسی نه وقت درس خوندن بزار وقتی بزرگتر شدن

بنظر من تحصیل من تاثیر مثبتی تو تربیت بچه هام میزاره پسر بزرگم سال دیگ باید بره پیش دبستانی کوچیکه هم دوسال نیم میشه ک بهترین سن برای مهد کودک فرستادن از تظر روانشناسا