2777
2789

سلام خانوما این کاربری اصلیم نیس میترسم شناسایی شم

همسر من بچه آخر خانوادشونه خواهرم برادراش همه بزرگن نوه دارن

همسر من وضع مالیش از همشون بهتره

تقریبا هر آخر هفته تو ویلای لواسون خانوادشو جمع میکنه

چون پدر ندارن ایشون در نقش پدر خانواده هستن و کلی ریخت و پاش میکنه که من اصلا راضی نیستم و جرات مخالفت ندارم بطرز وحشتناک دعوامون میشه،

خواهر زاده های شوهرم دختراشون همسن خودمم و هر کدوم یکی دوتا بچه دارن

شوهرم که اونا رو میبینه خیلی پررو میشه و تیکه انداختنش شروع میشه

آخر شب وقتی همه جمع بودیم داشتیم قلیون می‌کشیدیم شوهرم جلو همه ازم پرسید اگه بفهمی زن صیغه ای دارم چیکار میکنی؟(یهویی نگفت حرفش بود)

بعد دختر خواهرشوهرم به داییش گفت حقته هم پولشو داری هم قانون بهت این اجازه رو داده

بعد هرهر میخندیدن

واگذارشده کردم به خدا سیاه بخت بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت بدتر خواهرشوهر و دخترشه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

میگفتی برا شوهر خدت از این نسخه ها پیچ گلم بعدم میگفتی تویی بحث بزرگترا دخالت نکن یاد نگرفتی 

بعدم روتو میکردی طرف شوهرت میگفتی خیلی جدی دارت میزدم 

ولی خب بیشعوری اصلی از شوهرت بوده نه هیچکی 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

توام میگفتی عزیزم پس یادم باشه، این توصیه رو ب شوهر خودتم بکنم 

باشوهرت حرف بزن دعوا کن بحث کن دیدی درست نمیشه 

حتما واسه خودت پس. انداز داشته باش یا طلا بخر بزار صندوق امانات بانک و کلا فکراینده باش 

اینجوزی گفتی باید فکرایندت باشی ک هراتفاقی افتاد دستت خالی نباشه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

خب از اونجایی که باید میریدی به شوهرت و اون زنیکه که این حرف و زد حقته

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم