2777
2789

داداشم که هیچ کادویی براش ماشین نمیشه 

فقط با ماشین خوشحال میشه 

حتی اگه ازش همون رنگ داشته باشه

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر زاده ی من ۳ سالشه عاشق کتاب داستانه..‌

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

من باشم وسایل نقاشی میگیرمرنگ انگشتی، مداد رنگی، ماژیک نقاشی، مداد شمعی، کتاب نقاشی هرچی تو این زمین ...

به فکر مادرشونم باشید همه در و دیوار و مبلهارو نقاشی میکنن😄

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

به فکر مادرشونم باشید همه در و دیوار و مبلهارو نقاشی میکنن😄

ای بابا😂

اگه کوچولوئه رنگ انگشتی بگیر و فقط اجازه بده تو حموم نقاشی کنن باهاش

یا ازین مداد شمعی جدیدا که فقط رو کاغذ میکشه

رنگ انگشتی برای حموم که گفتید عالیه

مداد شمعی جدیدها که فقط رو کاغذ مینویسه هم باید خوب باشه

کتاب داستان و شعر که فوق العاده است بخصوص کتاب های حسنی که اصلش ۲۱ جلده خیلی خوبه حسنی نگو یه دسته گل

حسنی ما یه بره داشت دزده و مرغ فلفلی و ....

ماشین اسباب بازی فوق العاده است. 

مجموعه ماشینی بلیز هم عالیه چون انگیلسیه هم زبانشون خوب میشه هم لذت میبرن.