2777
2789

به نظرتون چه کتابی؟واقعا ارزش خوندن داره و حتی نمیتونی یک ثانیه از خواندنش غافل بشی؟

خودم:بنظرم کتاب مغازه جادویی و هردو در نهایت میمیرند خیلی زیبا و دوست داشتنی بودند😍

کوری، ژوژه ساراماگو

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتابی که واقعاااااااااااا عاشقش شدم کتابخانه نیمه شب،بود

عاشقش شدم خیلی وایب خوبی میده

کیمیاگر هم قشنگه دوسش دارم

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

هری پاتر تا ابد 🥲❤️

من جنایی کارای فریدا مک فادن رو دوس دارم 

چشم هایش بزرگ علوی قشنگ بود 

کلاسیک اما و غرور و تعصب جالب بودن 

روانشناسی هم تکه هایی از یک کل منسجم عالی بود 

خیلیا هستن که دوست داشتم انتخاب سخته واقعا 

کتابی که واقعاااااااااااا عاشقش شدم کتابخانه نیمه شب،بودعاشقش شدم خیلی وایب خوبی میدهکیمیاگر هم قشنگ ...

کتابخانه نیمه شب وای خیلییی منو جذب کرد واقعا تاثیر خوبی داره دوس داشتم هیچوقت تموم نشه کتابش

در زمینه روانشناسی:زندگی خود را دوباره بیافرینید ، نیمه تاریک وجود

در زمینه رمان و داستان:پیرمرد و دریا ، شور زندگی ، 

در زمینه روانشناسی موفقیت : جادو فکر بزرگ ، اثر مرکب ، نیروی عادت 

در زمینه مالی: پدر پولدار پدر بی پول ، ثروتمندترین مرد بابل

در زمینه روابط: عشق ویرانگر ، مردان مریخی زنان ونوسی ،

کاربر اقا هستم و دوست دارم تجربیاتم و مسائلی که فکر میکنم میتوانند مفید باشند را با شما به اشتراک بگذارم 
کتابخانه نیمه شب وای خیلییی منو جذب کرد واقعا تاثیر خوبی داره دوس داشتم هیچوقت تموم نشه کتابش

دقیقاااا

من دوبار خوندمش خیلی خوبه

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
کوری خیلی قشنگ بود😍

شوهر آهو خانم رو دوست داشتم واقعا با خواندنش تو همون فضا بودم

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»