2777
2789

یادش به خیر یه زمانی حل کردن اینا برام خیلی آسون و شیرین بود....ولی الان یادم نمیاد...😅

یه معادله ای داره برای پیدا کردن ریشه های اون جمله...معادله اشو بگو شاید بتونم حل کنم

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گزینه هاش انگار اشتباهه نمیدونم! سوالش که خیلی اسونه، ریشه هاش میشه ۳ و ۲-

نه چون s ش میشه ۵

جمع ریشه های شما نمیشه ۵

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
راه حلتو میدی

اصن راه حل نمیخواد خیلی اسونه😐 از راه ضرب و جمع ریشه ها که بهش میگن s  و  p نگاه به معادله کنی ضایعه، ولی اصن گزینه هاش عجیب غریبه درصورتی که رادیکالی نمیشه نمیدونم والا شایدم سوالش نکته نهفته داره:/

یادش به خیر یه زمانی حل کردن اینا برام خیلی آسون و شیرین بود....ولی الان یادم نمیاد...😅یه معادله ای ...

منم یادم نمیاد. 😂 

ی سری فرمول داشت 

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫
S میسه منفی بی تقسیم بر آP سی تقسیم بر آ

اره اونا که هست 

ی سری دیگه ام داره واسه همین رادیکالی ها

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫
نه چون s ش میشه ۵جمع ریشه های شما نمیشه ۵

اخرش مجبورم کردی دست به قلم شم🥲😂

ولی نفهمیدم اون توان دو هست یا سه ولی خب هرچی هست عجیبو غریبه، حالا دلتا هم میرم شاید کلا به این اسونیا نباشه و اشتباه حل کرده باشم

2810