2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منک چندین ساله پاکش کردم روحم ارامش داره

من کلا یه ساله نصب کردم

پست اینا نمیذارم 

فقط گاهی میرم، برای رفع بی حوصلگی؛) 

منم مثل شما بفکرشم، پاک کنم بره... 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
عکس دومی یه کاربر گذاشت گفت این دختر زشته مخ پسر جذاب دانشگامون رو زده همش حس میکنم فیکه

فکر نمیکنم شاید واقعا خود دختره اس ک فرستاده بقیه تایید کنن زشته ! درصورت که زشت نیس بدبخت اکه اینه...

همون که ب پسره بدبختم هعی میگفتن زشتو افغان و ...؟

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
فکر نمیکنم شاید واقعا خود دختره اس ک فرستاده بقیه تایید کنن زشته ! درصورت که زشت نیس بدبخت اکه اینه. ...

آخرش دعوا شد سر افغانی ها تاپیک رو بستن

کاربری دست دو تا دوست 
نه بابا مگه نبودی تو تاپیکش

نمیدونم والا یکیو خوندم زیر تاپیکاش همه گفتن پسره زشته همچینم قشنگ نیستو ... دیکه وایسنتادم ببینم عکس دخترک گذاشت یا نه فقط یادمه همه اینجوری میگفتن خود استارترشم گفت دختره قدش کوتاهه و...

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
من کلا یه ساله نصب کردمپست اینا نمیذارم فقط گاهی میرم، برای رفع بی حوصلگی؛) منم مثل شما بفکرشم، پاک ...

من حدود 4سال پیش 40هزار فالور داشتم و هر استوری هزار و خورده ای بازدید داشت و هز پستم 2هزار و خورده ای لایک 

اونزمان قشنگ یادمه رکسانا 20کا بود و این دختره دنیا ک شمالیه، 20کا داشت و عرفان و... همشون خیلی پیجا پایین اصلا بلاگری و تبلیغ، نبود  اینا می‌رقصیدن.. روی اهنگا دابسمش میرفتن و... کم کم ک اینستا باعث دیده شدن شد رفتن بالا اونم بااستفاده از تیک تاک و هزارتا برنامه دیگ فیلماشون پخش شد و استفاده، از گوشی. و اینستام بیشتر شد 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
همین بود

عه پسسسس بدبختو 

حالا مخشو زده که زده دیگه خوش باشن 

چقدر ملت پیگیرن البته حق میدم تو‌دانشگاه همینه جوو 

من حدود 4سال پیش 40هزار فالور داشتم و هر استوری هزار و خورده ای بازدید داشت و هز پستم 2هزار و خورده ...

اووو🙄چه جالب... من بلاگرا رو نمیشناسم 

میرم مدل لباسی، غذایی چیزی؛) 

کلا

یخورده معروف شدن برام ترسناکه

دوسدارم خیلی خیلی بی حاشیه باشم

اما تبریک میگم، بهترین کار رو کردی👌🏻🥰

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.