2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم هرکار میکنم بهش فکر نکنم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 31 پست
اسی پسر صاحب خونه ما از دختر من سه ماه بزرگتره اونم نارس بوده...خیلی ضعیف بود اوایل حالا بهترشده...ت ...

انشالله حتما این کارو میکنم. خدا همه بچه هارو برای پدرومادرش حفظ کنه الهی آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم تو اینستا بچه هارو میبینم مثلا هشت ماهشونه چهاردست و پا میرن میبینم بچه من نزدیک به هفت ماهش ...

دختر خواهرشوهرم نارس بدنیا اومد اندازه یه کف دست بود اصن نمیشد بغلش کرد الان باید ببینی ماشالله چ زرنگ و بانمکه

فکرتو الکی درگیر نکن

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
بچت ریزجسس دختربرادرم ۸ماهشه تازه این حرکاتی که گفتی روانجام میده

واقعا؟ هرجا میرم مهمونی میگن چرا هنش دراز کشیدست و فلان. خب چیکار کنم پاشه براتون راه بره؟ کاری نمیکنه فقط دراز میکشه دیگه. البته من مینشونمش همش یا رو شکم هم میخوابونمش 

عزیزم دختر شما دو ما زود دنیا اومده متخصص اونو ۴ ماهه میبینه، منم بچم ۲۶هفته دنیا اومده و دکترش هم س ...

بچه شما الان چند وقتشه؟ بچه شما هم همینطوری دیر تر بود حرکاتش؟ 

عزیزدکتر برای بچه من گفت هر مقدار از سن به دنیا اومدنش مونده بود،از حرکاتش کم کن.

یعنی اگه قراره ۴۰ هفته دنیا بیاد تو باید ۱۰ هفته بعد از هر ماهگرد منتظر اتفاقات جدید باشی.

خودتو اذیت نکن هیچ بچه ای با بچه دیگه یکسان نیست.

بچه همه یکسالگی راه رفت بچه من یک و ۳ ماهگی.

همه چیزش به نسبت بقیه یکم عقب بود.

ولی ۳۸ به دنیا اومد.

همین ۲ هفته خیلی تاثیر داشت.

حتی سر و پیشونی بچه درست شکل نگرفته بود

بچه شما الان چند وقتشه؟ بچه شما هم همینطوری دیر تر بود حرکاتش؟

۱۶ آبان ۴۰۳ دنیا اومد، الان ۱۰ماهشه ولی هفته پیش پیش متخصص بردمش گفت تو شیش ماه بچه( خانه بهداشت نمیبرم چون اوایل بخاطر رشدش و جثه کوچیکش بمن گفته بودن مشکل داره.اخه ۸۶۰گرم بود و دور سرش ۲۶سانت)، الان میخواد بشینه، ولی تعادل نداره میوفته، خیز برمیداره که بره ولی بلد نیست دستو پاشو هماهنگ کنه هنوز😄 از ۶ ماه جلوتره ولی از ده ماه عقبتر

عزیزدکتر برای بچه من گفت هر مقدار از سن به دنیا اومدنش مونده بود،از حرکاتش کم کن.یعنی اگه قراره ۴۰ ه ...

بچه من که خیلی کوچیک بود هنوز سی هفته نشده بودم با وزن ۱۲۰۰ بدنیا اومد. اول اسفند بدنیا اومد در صورتی که باید وسط اردیبهشت بدنیا میومد. هنوز دست و پاهاش ناخن نداشت .سرش اندازه یه سیب بود. مرسی ازتون حرفاتون آرومم کرد ♥️

۱۶ آبان ۴۰۳ دنیا اومد، الان ۱۰ماهشه ولی هفته پیش پیش متخصص بردمش گفت تو شیش ماه بچه( خانه بهداشت نمی ...

دقیقا برای همین نمیبرمش پیش دکتر میترسم استرسمو بیشتر کنن همش منو بفرستن جاهای مختلف بررسی های مختلف. یعنی خودش جایی رو میگیره پا میشه  میشینه یا اینکه شما میزاریش بشینه؟ بچه من  نمیشینه .

دقیقا برای همین نمیبرمش پیش دکتر میترسم استرسمو بیشتر کنن همش منو بفرستن جاهای مختلف بررسی های مختلف ...

عزیزم میفهمم ما هم کلی دکترای مختلف بردیم کلی ازمایش...نمیتونه خودش بلند شه ولی هر چیزیو میخواد بگیره که بتونه بلند شه، مثلا تو نانو میخوابونم، اون چوب کنارشو میگیره زور میزنه بشینه، ولی تو ۴ ماه (سن بچه شما بود) وسایلو میگرفت، مارو دنبال میکرد، غش غش میخندید، سعی میکرد پاهاشو بگیره بخوره، همش با دقت به دستاش نگاه میکردو حرکت میداد. نگران نباش عزیزم، بخدا عادیه

2810