2777
2789

دوستان من دخترم سی هفته بدنیا اومد نارس بدنیا اومد الان شش ماهشه احساس میکنم حرکتی خیلی عقبه. مثلا تازه جدیدا یاد گرفته یه جیز بهش میدی بگیره ازت ببره سمت دهنش غلت میزنه تقریبا پاهاشو بالا میاره ولی نمیتونه با دستاش پاهاشو بگیره گردنش هنوز سفت سفت نشده دارم دیوونه میشم از افکار منفی  

عزیزدلم😍😍

دختر جاری منم نارس دنیا اومد.ماشاءالله یه فرشته ای شده

اونم عقب بود یکم الان اوکیه خداروشکر

انشاءالله دختر شماهم خوب میشه اون الان تازه انگار ۳ ماهشه

حق داری نگران باشی ولی امیدوار باش خوب میشه حسابی تقویت کن و زیر نظر دکتر بهش حتما شیر خشک بده جون بگیره

بهم بگید براتون حمد بخونم

خیلیم خوبه دیگه چ انتظاری از بچه ۶ماهه داری😳

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدم نورسیده مبارک عزیزم..

افسردگی بعد زایمان کاملا طبیعیه اما باید بدونی ک هجوم افکار منفی،تو رو ضعیف و مریض می‌کنه.

تو اول باید یک مادر سالم باشی ک بتونی از نی نی مواظبت کنی.

اون بچه هیچ مشکلی نداره،وسواس تو ناشی از نگرانی ی مادر مسئولیت پذیری.

بخودت برس عزیزم❤️

من عابد دلتنگم یا زاهد دلسنگ؟هرروز نقابی زده ام پشت نقابی...‌

اسی بهداشت میبری چی میگه؟؟؟!هربچه ای یه مدله تاسه سالگی هیچی دیر نیست...ببر بهداشت اونا هر ماه چک میکنن..مشکلی میبود میگفتن.با پاهاش دستاش بازی کن ماساژ بده ...راه میفته..بعضی بچه ها اول غلت زدن رو یاد میگیرن بعدنشستن رو بعضیام برعکس اول نشستن بعد غلت زدن بعدم راه رفتن

عزیزدلم😍😍دختر جاری منم نارس دنیا اومد.ماشاءالله یه فرشته ای شدهاونم عقب بود یکم الان اوکیه خداروشک ...

دقیقا مثل بچه های سه ماهست حرکاتش. ولی ذهنی به شش ماه میخوره کاملا همه چیو تشخیص میده. ولی جسمی حرکتی نه. از بس تو نت چیزهای عجیب خوندم دیوانه شدم 😢

نیست به خدا هرجا میرم هر بچه شش ماهه میبینم با بچه من خیلی فرق داره ☹️

دختر عمه منم شیش ماهشه دقیقا همین کارایی ک گفتی انجام میده نارس هم نبوده

بااین فکرا خودتو عذاب نده هربچه بابچه دیگه فرق داره عزیزم

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
اسی بهداشت میبری چی میگه؟؟؟!هربچه ای یه مدله تاسه سالگی هیچی دیر نیست...ببر بهداشت اونا هر ماه چک می ...

بهداشت قد و وزن اینارو میسنجن خداروشکر میگن خوبه . ولی درمورد حرکتش چیزی بهشون نگفتم الان چند روزه مثل خوره افتاده به جونم 

دقیقا مثل بچه های سه ماهست حرکاتش. ولی ذهنی به شش ماه میخوره کاملا همه چیو تشخیص میده. ولی جسمی حرکت ...

بخدا اون خیلی کوچولو بوده بدنیا اومده ازش انتظار یه بچه بالغی ک بدنیا اومده داره رو نداشته باش اونم بزرگ میشه

دختر عمه منم شیش ماهشه دقیقا همین کارایی ک گفتی انجام میده نارس هم نبودهبااین فکرا خودتو عذاب نده هر ...

نمیدونم تو اینستا بچه هارو میبینم مثلا هشت ماهشونه چهاردست و پا میرن میبینم بچه من نزدیک به هفت ماهشه هنوز قشنگ سفت سفت نشده . نمیدونم شاید بچه من تنبله ☹️

بهداشت قد و وزن اینارو میسنجن خداروشکر میگن خوبه . ولی درمورد حرکتش چیزی بهشون نگفتم الان چند روزه م ...

اسی پسر صاحب خونه ما از دختر من سه ماه بزرگتره اونم نارس بوده...خیلی ضعیف بود اوایل حالا بهترشده...تا سه سالگی خوب میشه...یه چی نذر خانم رقیه امام حسین کن انشالا زودتر کاراش اوکی شه...یه چن تا نون بگیر به نیت رقیه امام حسین بده ب کارتون خوابا..میوه بده..هرچی

2810