2777
2789
عنوان

رحم اجاره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 64 پست
مادر خودش خانومی هست که از لقاح تخمکش با اسپرم همسرش بچه به وجود اومده عزیزم. رحم جایگزین فقط محل رش ...

خب فقط ژنتیکی هست وگرنه شیر مادر نمیخوره اون بچه؟ یا فردا میگن تو شکم یکی دیگ بوجود اومدی کلا دستگاه با انسان فرق میکنه یه نوزاد به شیر و بوی مادرش نیاز داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب فقط ژنتیکی هست وگرنه شیر مادر نمیخوره اون بچه؟ یا فردا میگن تو شکم یکی دیگ بوجود اومدی کلا دستگاه ...

شیر خشک میخوره.دلیلی نداره بهش بگن به چه شکل دنیا اومده، اگر هم بگن خودش تحقیق می‌کنه و قطعا قانع میشه

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
خب نگن هم باز نوزاد نباید از شیر و مهر مادر دور بمونه

خب دنیا جای عادلانه ای نیست

سرنوت بعضی بچه ها هم اینجوری هست

بعضیا بی مادر توی یتیم خونه ها

بعضی ها هم این جوری 

در هر دو صورت شیر مادر نخوردن

قدیما این روش ها نبود مردم زندگیشون رو میکردن

الان توی هر شهر ده تا مرکز ناباروری زدن و هر روشی رو انجام میدن

اصلا نمیتونم قبول کنم مغزم درد گرفت

ما مدتی قصد داشتیم رحم جایگزین بگیریم و برا همین جزییاتشو میدونم،بله خب شاید یه جاهاییش تلخ باشه ولی این آخرین راه بعضی زوجا برای بچه دار شدن هست.و البته احتمالا آخرین راه رفع مشکل مالی خانومی که برای حل مشکلش از بدنش مایه میذاره

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
2810