بچه ها من تاحالا درمورد رحم اجاره ای نشنیده بودم یعنی چی واقعا مغزم درد گرفتتتت چرا باید بچه یه نفر دیگه رو که اونا بهت اسپرم دادنو جنین تشکیل شده بمونی ۹ ماه شکمت بعد مرحله بدترش که زایمانه زایمان کنی آخرش بچه رو بدی بهشون مگه اونی که اون بچه رو بدنیا آورد مادر اون بچه محسوب نمیشه؟؟ کی میخواد به بچه شیر بده؟؟ اصلا مگه بچه خودش حس نمیکنه بوی مادر خودشو درسته اسپرم و تخمک از یکی دیگس ولی خب اون زنه هم بالاخره حس داره یا اون بچه خودشم به شیر مادر خودش احتياج داره چطوری ممکنه اصلاا مغزم درد گرفت توضیح بدید
مادر خودش خانومی هست که از لقاح تخمکش با اسپرم همسرش بچه به وجود اومده عزیزم. رحم جایگزین فقط محل رش ...
خب فقط ژنتیکی هست وگرنه شیر مادر نمیخوره اون بچه؟ یا فردا میگن تو شکم یکی دیگ بوجود اومدی کلا دستگاه با انسان فرق میکنه یه نوزاد به شیر و بوی مادرش نیاز داره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ما مدتی قصد داشتیم رحم جایگزین بگیریم و برا همین جزییاتشو میدونم،بله خب شاید یه جاهاییش تلخ باشه ولی این آخرین راه بعضی زوجا برای بچه دار شدن هست.و البته احتمالا آخرین راه رفع مشکل مالی خانومی که برای حل مشکلش از بدنش مایه میذاره
فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری