2777
2789
عنوان

رحم اجاره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 64 پست
بالاخره با وام و قرض و بدبختی پولش جور میشه ،نگاه مردمو طعنه مردم پیرم کرده ،حرفای این جماعت قلبمو س ...

عزیزم تو رحم اجاره هم بگیری باز جواب نمیری که چون تخمک نداری باید فقط اسپرم شوهرت با تخمک اون شخصی که میخوای اجاره کنی رحمشو دوتاش باهم جنین تشکیل شع فقط اسپرم شوهرت باشع

۱،ولی دوبار آی وی اف میکنم جنین ندارم و پوچ میشه ،نه نزدم

برا منم حدودا اندازه شما.دکترم رک بهم گفت عملکرد تخمدانات افتضاحه. توی یه سیکل ۱۴ تا پرگووریس زدم در کنار کلی سینال اف و لتروزول و اوابست و... به جرات میگم دکترم ۵ درصدم امید نداشت اما من داشتم. جنین تشکیل شد و الان جنین سه روزه ی من توی رحمم هست.توکل کن و اگر صلاحه دکترتو عوض کن.

رحمت که مشکلی نداره عزیزم؟

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالاخره با وام و قرض و بدبختی پولش جور میشه ،نگاه مردمو طعنه مردم پیرم کرده ،حرفای این جماعت قلبمو س ...

چه اهمیتی داره عزیزمن؟خودت و شوهرت مهم هستین.به خاطر خدا،به خاطر خودت انقد مردم و حرفاشونو جدی نگیر خودتو نشکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
نه گفت رحمت سالمه،الهی شکر انشاله که انتقالت مثبت میشه

پس عین منی.تخمدانامون داغون رحم عالی  پیگیرش باش.

شکرخدا مثبت شد عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه اهمیتی داره عزیزمن؟خودت و شوهرت مهم هستین.به خاطر خدا،به خاطر خودت انقد مردم و حرفاشونو جدی نگیر ...

بخدا شبو وروز گریه میکنم،دیگه دارم روانی میشم،این همه هزینه و رفت و امد،چرا نتیجه نمیگیرم خدا

بخدا شبو وروز گریه میکنم،دیگه دارم روانی میشم،این همه هزینه و رفت و امد،چرا نتیجه نمیگیرم خدا

باید صبر کنی و با صبوری پیش بری.انرژی منفی از خودت دور کن.با امید برو جلو.من تو طول درمانم ۱ بارم کلمه ی ناباروری رو به زبون نیوردم،میگفتم مرکز باروری،نمیگفتم اگه حامله بشم فلان کار میکنم میگفتم حامله که شدم.روز انتقالم درست چند لحظه قبل از انتقال جنین دکترم بهم گفت اگه نشد بیا همینجا پی آر پی تخمدان.یعنی امید ازش میبارید  ولی من میدونستم که میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب دنیا جای عادلانه ای نیستسرنوت بعضی بچه ها هم اینجوری هستبعضیا بی مادر توی یتیم خونه هابعضی ها هم ...

یکی بود تو اینستا دیدم دختره یتیم بود پدر مادرش تو زلزله مرده بودن اینم همسایه ها بزرگ کرده بودن و تو ۱۰ سالگی شوهرش داده بودن یعنی درواقع یجورایی رحم اجاره گرفته بودن ازش اینم میگفت بچه دار نمیشم اون شوهر صیغه ایش خودش یه زن دیگه داره منم صیغه کردن رحمم اجاره گرفتن ک میگفت منم الان ۱۴ سالمه نمیتونم باردار شم بچه ۱۴ ساله چطور باردار شه اخهه

اخه چرا مگه اون بچه به مادر خودش نیاز نداره

مادر خودش اونیه که برای به دنیا اومد نش هر تلاشی داره میکنه نه لزوما کسی که تو رحمش داره بزرگ ش میکنه. لطفا بیخیال شو وگرنه به زودی سر خودت یا اطرافیانت میاد. اصلا هم چیز بدی نیست 

من خودم کرمانشاهم ،میخام تهران رحم اجاره کنم اگه نشد گفتن ۷۰۰ دیشب،اهدایی هم ۱۰۰

کجا گفته ۷۰۰.همین الان دوست من تو کلینیک نیکان رحم اجاره گرفته ۳۵۰ماهی ۷ . الان ۴ماهشه رحم اجاره اش

2810