بچه ها من تاحالا درمورد رحم اجاره ای نشنیده بودم یعنی چی واقعا مغزم درد گرفتتتت چرا باید بچه یه نفر دیگه رو که اونا بهت اسپرم دادنو جنین تشکیل شده بمونی ۹ ماه شکمت بعد مرحله بدترش که زایمانه زایمان کنی آخرش بچه رو بدی بهشون مگه اونی که اون بچه رو بدنیا آورد مادر اون بچه محسوب نمیشه؟؟ کی میخواد به بچه شیر بده؟؟ اصلا مگه بچه خودش حس نمیکنه بوی مادر خودشو درسته اسپرم و تخمک از یکی دیگس ولی خب اون زنه هم بالاخره حس داره یا اون بچه خودشم به شیر مادر خودش احتياج داره چطوری ممکنه اصلاا مغزم درد گرفت توضیح بدید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه خانومی که ممکنه خودش توانایی باردار شدن نداره یا نمیخواد یه مبلغ زیادی میده به خانومی که اینکارو براش بکنه. والا شیر و اینا که مهم نیست همینطوریش خیلی خانوما که بچه دار میشن به علت های مختلف ممکنه نتونن به بچهشون شیر بدن.
ببین اسپرم پدر و با تخمک مادر قاطی می کنن با آمپول شوت میکنن تو رحم شخص سومبعضی مادرا رحمشون تجمل نگ ...
اخخخهههه مگه اونی که تو رحمش بچه اینارو نگه داشته مگه مادر اون بچه محسوب نمیشه مگه بچه شیر مادر نمیخوره مگه اونی که تخمکشو داده شیر داره یا مادرشه حس مادری نداره که اون بچه نسبت بهش