2777
2789

دقیقاً همین روزا رو گذروندم دخترم نگرفت مجبور شدم با شیردوش شیرمو بدوشم و بریزم تو شیشه و بهش بدم به مدت یک سال و سه ماه. باید آبگوشت بخورید شیرافزاا بخورید و از همه مهمتر هویج از خوردن هویج غفلت نکنید مخصوصاً که هویج رنده کنید بعد کمی روغن زیتون بهش بزنید کمی آب لیمو و مقدار کمی نمک خیلی هم خوشمزه است و به شدت تو افزایش شیر تون موثره

دقیقاً همین روزا رو گذروندم دخترم نگرفت مجبور شدم با شیردوش شیرمو بدوشم و بریزم تو شیشه و بهش بدم به ...

خواهر بدوشم شیرمو خشک نمیشه 

خیلی استرس دارم شیرم خشک نشه 

الان ۲روزه  اون سینه ای رو ک بچه نمیگیره شیرش کم شده  اونم خیلی  میترسم خشک بشه اما قبلش خوب بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر بدوشم شیرمو خشک نمیشه خیلی استرس دارم شیرم خشک نشه الان ۲روزه اون سینه ای رو ک بچه نمیگیره شی ...

اولین عامل شیردهی اعتماد بتفسه

بخودت بگو من میتونم به بچه ام شیر بدم

من می تونم

اگه ناامید بشی خشک میشه خدای نکرده

چیزهای آبکی و گرم بخور متل آبگوشت و سوپ

همون هویجی که گفتم بخور و معجزشو ببین

میگم که من یک سال و سه ماه دوشیدم

تازه وقتی ازش گرفتمش هنوزم شیر داشتم ولی دخترم دیگه شیشه اش رو انداخت دور