2777
2789
عنوان

برای بیمارستان پوشک بچه سایز یک ببرم یا سایز دو

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 32 پست

عزیزانی که گفتین صفر  سایز صفر برای بچهای نارس زیر ۲ کیلو هست حتی رو خود بسته بندیام نوشته از ۳ کیلو ب بالا ۱ هستش

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه صفر که نوشته برای زیر دو و نیم کیلو

عزیزم صفر اذیت میکنه برای بچهای نارسه پسر من ۳۳۰۰ بود ۱ بستم بعد ۴۰ روزگی دو

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
آخه صفر که نوشته برای زیر دو و نیم کیلو

حالا یه بسته کوچولو بخر اگ پیدا کردی 

ممکنه یک بزرگ باشه هی لباساشو کثیف کنه

برا بچه من فک کنم یه بسته کوچولو صفر استفاده کردیم

چون خودم بیمارستان بودم زمان کرونا بود زیر اکسیژن بودم یادم نیس زیاد

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
عزیزانی که گفتین صفر سایز صفر برای بچهای نارس زیر ۲ کیلو هست حتی رو خود بسته بندیام نوشته از ۳ کیلو ...

بعضیا تنگ می‌بندن پوشک رو فکرکنم.روی شیک بودن بچه حساسن ولی من از ترس لباس هاشم سایز صفر نمیخرم چون پوشیدن سخت میشه میترسم بدنش نرمه.

بعضیا تنگ می‌بندن پوشک رو فکرکنم.روی شیک بودن بچه حساسن ولی من از ترس لباس هاشم سایز صفر نمیخرم چون ...

بچه من سایز یک لباس از دوهفتگی میپوشوندیم اون اوایل رو تنش زار میزد

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من شهریور تموم شه۳۴هفته ام تموم میشه سزارین می‌کنی ؟

به سلامتی عزیزم منم لحظه شماری میکنم فقط تموم بشه،۱۷ مهر احتمالا عملم میکنه،اسم انتخاب کردی؟

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
به سلامتی عزیزم منم لحظه شماری میکنم فقط تموم بشه،۱۷ مهر احتمالا عملم میکنه،اسم انتخاب کردی؟

خب چیزی نمونده.زود میگذره.میخوای خودتو سرگرم کن بشین لیست غذاهایی که باید تو شیردهی بخوری.واسه زردی نوزاد چه کارهایی باید بکنی و کلا واسه بعد زایمان باید چیکار کنی  رو بنویس به دردت میخوره