2777
2789
سلام اقای تتا من نمی دونم اینکه می گید همسرتون بهتون شک داره یعنی چی اینکه شکش درست هست یا نه به خودتون مربوط می شه اما از تجربیات خودم تو زندگیم بهتون می گم
اولا اینک همسرتون تا مدت ها تا وقتی که این شک کمی کمرنگ بشه بهانه های الکی می گیره می خواد تو همه چی حق با اون باشه بهش این اجازهرو بدین یه روزی به این کارش خاتمه می ده
گل براش بخرید
محبتتونو ازش دریغ نکنید یکی از دوستان مطالب خوبی براتون نوشته بود
اونها رو حتما انجام بدید تاثیرش شگفت اوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مرسی سعی خودمو میکنم ولی بخدا بیچارم کرده تا یه چیزی میشه تهدید به طلاق میگیره دیگه واقعا غیر تحمل شده اگه اینکار رو ادامه بده واقعا میرم با کسه دیگه یجا دیگه احساساتمو دنبال میکنم خیلی تنهام
سلام اقای تتا من راحترم اینجا در مورد مشکل شما صحبت کنیم تا از طریق ایمیل
تاپیک شمارو خوندم ولی نفهمیدم علت اینکه خانم شما انقدر به شما شکاک هست چیه؟! تا حالا از شما خطایی دیده؟
اگه از شما خطایی سر زده توصیه من به شما اینه اول باید به خانومتون حق بدید که انقدر عصبی و بهم ریخته باشه تحملتونو ببرید بالا و صبور باشید خیلی زمان میبره که اعتمادش دوباره جلب بشه. ولی برای شروع بهتره هیچ چیزی رو ازش مخفی نکنین روزی چند بار از بیرون بهش زنگ بزنید و حالشو بپرسید. سعی کنید زیاد تنهاش نذارید چون در تنهایی این فکرای دیونه کننده به سراغ ادم میاد. با هم به بازار پیاده روی پارک و سینما برید. بعضی روزا موبایلتونو پیشش جا بزارید و خودتون از خونه برید بیرون رمز ایمیل فیسبوک و هر چیز دیگه ای که دارید رو بهش بدید. روزی 100 بار بهش بگید دوست دارم عاشقتم ((این کلمه معجزه میکنه باور کنید))

ولی در کل بهش زمان بدید تا بتونه اروم اروم فراموش کنه. که البته خیلی سخته خیلییییییییییییییییییییییی
من شوهرم یک فرشته ی تمام عیاره.3 ساله ازدواج کردیم از گل نازک تر بهم نگفته.بعضی وقتا فک میکنم دارم خواب میبینم.واقعا لایق همچین شوهری نبودم.
همه ی فامیل و دوست و آشنا هنوز هم که هنوزه انگشت به دهن موندن.واقعا یک فرشتس.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=357473&postID=13754904#13754904
بررسی و ارائه انواع ادکلن ( فیک و اورجینال ) ، حراج ویژه ولنتاین ، کلی مطلب مفید در زمینه عطر شناسی و راهنمایی جهت انتخاب بهتر .........
همچنین از دوستان علاقمند به همکاری در بخش خرده فروشی استقبال میکنیم ( کار راحت پاره وقت و بدون نیاز به خروج از منزل )