2777
2789
سلام.وقتی فکر میکنی همه چیز باید در سکوت انجام بشه در عرض چند دقیقه به سرانجام برسه وقتی همه چیز باید در تاریکی انجام بشه میترسی؟نترس یه نفر میاد که به تو باید چیزی بده نگران نباش خجالت نکش.بده من.دستم بگیر دستم رو بگیر التماس دستم رو بپذیر اغوشی باش تا در تو اروم بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا بعضیا متاسفم که فقط ایجاد اغتشاش میکنن

اقا رضا بهترین راهنمایی رو ارزو جون بهتون کرد همون کارا رو بکنین به مرور زمان دوباره زندگیتون عشقولانه میشه
هر ماه یک بارم بچه رو بزارین خونه کسی یا جایی مرخصی بگیرین با همسرتون برین تفریح اون موقع هم که با همین گوشی رو بزارین فقط همسرتو جواب بده یا در کل بدین به خانمتون مثلا بگین جایی ندارم بزارم بزار تو کیفت
وقتی هم کسی زنگ زد بگین خودت دست به سرش کن فقط میخوام با تو باشم

سورپرایزش کنین البته بعد اینکه رابطه بهتر شد
مثلا از در با یه سبد گل وارد بشین براش مسیجای عاشقانه بفرستین البته نه از نوع حاضریش از دل خودتون هر چی به ذهنتون میرسه حتی اگه مسخره بود

جلوی خانمتون هم هیچ وقت محل خانمای دیگه ندین

و در کل هیچ وقت دیگه مشکوک نشین عذاب اور ترین لحظه برای زن اون لحظه هاست
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان
مرسی روزگار ترانه واندوه روزگاری دیگر نیست روزهای جدایی خلوت .روزهای سرما برف مرداب.دلم گرفته از این همه جنگولک جنگولک بازی بازی از خود بیخود شدن اندوه بن بست بنبستی سرد
سلام به همگی دوستان

آقای تتا دوستان توصیه های خیلی خوبی به شما گفتن. مخصوصا در مورد موبایل و ساعت رفت و آمد به محل کار.

مثلا اگر جلسه دارید یا کلا وضعیتی پیش میاد که نمیتونید برای مدتی جواب تلفن رو بدید در محل کار ، به خانموت تماس بگیرید و عذر خواهی کنید و بگید : عزیزم فلان کار پیش اومده بعد از جلسه بلافاصله تماس میگیرم

می خوام اینو بگم سعی کنید خانومتون همیشه بدونه کجایید و چی کار میکنید . مسایل روز مره کاری رو براش تعریف کنید و البتهههههههههههههههههههههههههه خیلی خیلی مهمه :

حتما ازش بخواه که کارایی رو که طول روز انجام داده برای شما بگه و شما برای انجام کارای خونه و نگهداری از فرزندتون ازش قدردانی کنید

زنها تنها انگیزه ادامه زندگی عاشقانه براشون این هست که همسرشون قدر دان (حتی انجام کارهای منزل و مهربان و راست گو باشه ....
آری خورشید ثابت کرد : حتی طولانی ترین شب نیز با اولین تیغ درخشان نور به پایان می رسد . بیدار و امیدوار باش ، خورشیدی در راه است.
ما باز دعوامون شده همش فکر میکنه من باکسی هستم.امروز دیگه تهدید کرد بخاطر بچه طلاق نمیگیره ولی میره با کسی دیگه دوست میشه ورابطه برقرار میکنه.چی کار کنم؟کمک.....
آقای تتا حتما به یه مشاور مراجعه کنید . مسئله شما با چند تا پست در سایت حل نمیشه.
آری خورشید ثابت کرد : حتی طولانی ترین شب نیز با اولین تیغ درخشان نور به پایان می رسد . بیدار و امیدوار باش ، خورشیدی در راه است.
2810