2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا اقا نداریم میبینی چشمات رو باز کن

دختر باز ههههههههههههههههههههههه تتا اینجا پر دختر و خانمه همون جایی که دوست داری

نائریکا واسه این آقا درست اینجا بهشت هستش دیگه پر خانم ایشون هم دختر باز

درد بگیری وقتی تایپیک میزنی مشکلت رو بگوووووووووووو
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
با همسرتون راحت صحبت کنید و از هم بخواید زندگی رو دوباره شروع کنید با محبت و مهربونی
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
تتا حالا راست ودروغش پای خودت

ولی چه اصراریه که ادامه بدی وقتی جوابی نمیگیری.اینجام جای حل مشکل شما نیست.

تاپیکتو بترکون خیال خودتو راحت کن.

من تنبل نیستم,فقط یکم حال ندارم...
با همسرتون راحت صحبت کنید و از هم بخواید زندگی رو دوباره شروع کنید با محبت و مهربونی
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
نمیدونم من هرچی میگم شما بر علیه من استفاده میکنید .من رفتم واقعا من کمک خواستم ولی شما نزاشتید من راستشو هم گفتم.مرسی از اون خانومهای که کمی راهنمای کردن.مرسی شاد وسلامت باشید.خدانگهدارتون
من پست هام خیلی زیادههههههه حوصله پاک کردن ندارمممممممممممم

نمیری که اینقدر وقت با ارزش و مفید منو گرفتی
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
خانمهااااااااااااا یعنی چی ایشون گفتن مشکل دارن و میخوان راه بدست اوردن دل همسرشون رو بدست بیارن حالا حتما باید تمام جزئیات زندگیشون رو بگن .........................

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....
سلام
واقعا متاسفم برای همه دوستانی که اومدند و با تحقیر و متهم کردن یه انسان (که از نظر من زن و مرد فرقی ندارند) خودشونو تخلیه میکنند انگار یادمون رفته تو همین اسلامی که خیلیامون دم از مسلمونی میزنیم اصل بر برائت هست نه مجرم دونستن افراد.
آقای تتای محترم خیلی خوب و عالیه که شما متوجه اشتباهتون شدید اصلا هم راه نادرستی رو انتخاب نکردین که اومدید از دوستان کمک بخواین، پست های بی ادبانه رو بذارید به پای کم لطفی دوستان.
ایشالله موفق و موید باشید، همه تلاشتونو بکنید دوباره همه چی رو از نو بسازید مطمئن باشین پسر نازتون ارزش همه نوع فداکاری رو داره
2810