2777
2789

خودشم ی دخترداره ک ازدواج کرده و هنوز بچه نداره منم ۳سالیه ازدواج کردم.هرسری خالم با من حرف میزنه میگه پس کی بچه میاری و زودباش و فلان..اونسری ب ابجیم گفته بود نکنه ایراد از شوهرشه ک بچه دار نمیشن.امروز دوباره پشت تلفن گف پس کی بچه میاری گفتم اول دخترت بیاره بعد من.بلخره اون ازمن بزرگتره یهو ساکت شد بعد گفت اره دیگ حق میگی.اخه بابا ب شما چه...شاید واقعا یکی بچه نمیخاد یا شاید خدا نمیده بهش.سنیم ندارم هنوز ۲۳سالمه عجبا.توفامیل هرکی میبینه میگ پس کی بچه دارمیشین.اونقد ناراحت میشم دلم میشکنه

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت جواب محکمی دادی بهش

دیگ اونقد ناراحت بودم ازش اونجوری گفتم دفعه بعد خداکنه دیگ نپرسه 

من انقدر کس و ناکس بهم گفت آخرش بعد از یک سال عذاب کشیدن به یکی گفتم : شوهرم بلد نیست بچه درست کنه ب ...

😂😂افرین خوب گفتی ولی متاسفانه من اصلا رو ندارم جواب بدم امروزم برا اولین بار گفتم اول دخترت بعد من...

منم عمم هی بهم میگه تصمیم دارم اینبار ازش بپرسم میخوای بهم سیسمونی بدی که نگرانی بهت نگم جا بمونی؟

دقیقا شوهرم میگه اینایی ک هی میگن بچه بیار،سالی ی بار نمیبن بچرو.خرجی میدن بهش یاچی...همش میگن بچه بچه

دقیقا شوهرم میگه اینایی ک هی میگن بچه بیار،سالی ی بار نمیبن بچرو.خرجی میدن بهش یاچی...همش میگن بچه ب ...

خیلی فضولن. حالا تو نمیخوای ولی من 7 ساله میخوام و نشده خودم حال بدشو دارم تحمل میکنم واقعا دلم تحمل اینارو نداره واقعا اینقدر شعور ندارن یه عده که بفهمن بابا این ادمی که بهش میگم چرا سرکار نمیری چرا ازدواج نمیکنی چرا بچه نداری شاید خودش داره با این درد عذاب میکشه من دیگه نمک رو زخمش نشم

😂😂افرین خوب گفتی ولی متاسفانه من اصلا رو ندارم جواب بدم امروزم برا اولین بار گفتم اول دخترت بعد من ...

منم با اینکه اوایل لجم درمیومد دخالت میکردن چون بعدا فهمیدم خوبه زود بچه بیاری خودمم رفتم توی تیم دخالت کنندگان برای تازه عروسا😝

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
خیلی فضولن. حالا تو نمیخوای ولی من 7 ساله میخوام و نشده خودم حال بدشو دارم تحمل میکنم واقعا دلم تحمل ...

عزیزم ازته دلم برات دعا کردم ب زودی مادرمیشی غصه نخور گلم خدابزرگه😘😘😘