2777
2789
عنوان

شوهرم طلا برام نخرید زد زیرش

119 بازدید | 14 پست

سلام خانوما کسی میتونه راهنماییم کنه من عقدنامه و شناسنامه و کارت ملیم پیشم نیست پیش همسرمه و همسرم قرار بود قبل عروسی برام هشتاد گرم طلا بخره چهل گرم خرید گفت بقیه ش بعد عروسی الان ی ساله گذشته و نحریده و منم تو توضیحات عقدنامه نوشتم و امضا کردیم سر این بابام اومد دنبالم اومدم خونه پدرم بر ضررمه الان؟عقدنامه م میتونه دستکاری کنه یا بگه گم شده عاقد شاهده ولی چکار کنم چطور میشه ثابت کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تمام چیزهایی که توی عقدنامه نوشته میشه توی دفترخانه عقد و ازدواج هم ثبت میشه و اگر همسرت دستکاری کنه میشه جعل سند . ولی اینکه شما رفتی خونه پدرت میتونه عدم تمکین بزنه و اگر برنگردی نفقه ات قطع میشه. باید صبر میکردی حداقل مدارکت رو میگرفتی بعد میرفتی 

معامله کالا به کالاست مگه😐😂

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری

بیخیال بابا 

اگه شوهرت آدم خوبیه بشین سر زندگیت دخترجان 

درضمن هرچیزی که توی عقدنامه نوشته شده باشه ثبت رسمی میشه و در محضر هم ثبت میشه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
تمام چیزهایی که توی عقدنامه نوشته میشه توی دفترخانه عقد و ازدواج هم ثبت میشه و اگر همسرت دستکاری کنه ...

و بعد از قطعیت رای تمکین دادخواست ازدواج مجدد میده و از دادگاه اجازه شو میگیره

و بعد از قطعیت رای تمکین دادخواست ازدواج مجدد میده و از دادگاه اجازه شو میگیره

بله همین اتفاق ممکنه بیفته . 

البته یه نگاه به تاپیکهاشون کردم همسرش مشکل اسپرم هم داره و شاید خانم اگر طلاق بخواد بتونه از طریق ناباروری آقا اقدام کنه به همراه مهریه.  جهیزیه اش هم میتونه جمع کنه ببره دادخواست تامین اثاث البیت بده 

کلا بخواد درگیر دادگاه بازی بشه راه واسه آزار دادن مرد زیاده 

بله برای همین نوشتم شاید

قضات محاکم خانواده نظرات متفاوتی دارن. بعضی از قضات چنانچه زن بخاطر ضعف مرد بصورت طبیعی باردار نشه حکم به طلاق زن میدن و بعضاً اگر درمانهای معمول مرد نتونه بارداری زن رو سبب بشه حکم به طلاق میدن‌

بله همین اتفاق ممکنه بیفته . البته یه نگاه به تاپیکهاشون کردم همسرش مشکل اسپرم هم داره و شاید خانم ا ...

اره همسرم مشکل ناباروری دارع من در مرحله بعد اینو به دادگاه میخوام ارائه بدم فعلا. میخام طلاهامو بگیرم 

2810