2777
2789
بنظرت درصدات خوب بوده؟

از درصد هام راضی بودم اما از رتبه خیر

چون با تراز برابر پارسال تقریبا رتبم دو برابر شد.

نه تنها من،بلکه همه ی کنکوری ها امسال به این مشکل دچار شدن

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی مشاور نداشتیکلاس انلاین چی؟

داشتم ولی برای برنامه ریزی فقط. آخر ها خودم یاد گرفتم چجوری برنامه ریزی کنم . خیر

تا قبل از  فروردین کتابا رو تموم کن‌. از اول فروردین تا ۲ هفته قبل از اردیبهشت آزمون جامع بزن. آزمون جامع های سنجش.  کنکور ها. گزینه ۲ ها. خیلی سبز ها. گاج ها.

سنجش و کنکور ها از ۹۸ تا ۴۰۳ جامع 

داشتم ولی برای برنامه ریزی فقط. آخر ها خودم یاد گرفتم چجوری برنامه ریزی کنم . خیرتا قبل از فروردین ...

و این ک برای ترمیم ب حرف ایشون گوش ندادم. میگفت فقط زیر۸ ۱ها ترمیم کن. همشو ترمیم کردم و راضیم از کارم. چون توی دلم یه حسی میگفت داره الکی میگه و ب ضررم میشه.

و این ک برای ترمیم ب حرف ایشون گوش ندادم. میگفت فقط زیر۸ ۱ها ترمیم کن. همشو ترمیم کردم و راضیم از کا ...

اره ب منم میگن زیر ۱۸ 

همشو  حدقل بالای 18 اوردی بعدش؟ 

دمت گرم💙

طبق برنامه آزمون های آزمایشی برنامه ریزی کن و از خودت توی خونه آزمون زمان دار بگیر هر ۲ هفته. و  شک دار نزدن و عجله نکردن و بی دقتی نکردن و غلط نزدن رو تمرین کن. هر روز ۱۰ تست برای هر درس در ۱۰ دقیقه بزن برای ریاضی و فیزیک و شیمی و زیست .