2777
2789

۱مدرسه نمیرفتم،مدرسه نمیرفتم،مدرسه نمیرفتم...:))))

مدرسه ی من دولتی عادی و سطح پایین بود و اکثر روز ها دبیر نداشتیم،ولی اجباراً میگفتن باید حضوری بیایید و همین باعث میشد من تا ساعت ۲ عملاً هیچ کاری نکرده باشم برای کنکور و نهایی

۲ادبیات و زبان و سلامت و هویت رو حتما از اول سال پیوسته میخوندم

۳برنامه ریزی و ساعت مطالعه و همه چیز هر روز رو ثبت میکردم تا مجبور بشم بهش عمل کنم و هر روز بهتر بشم(تا ی بازه ای از سال انجامش دادم و دیگه انجام ندادم و ضررش رو دیدم)

۴به رتبه و رشته و دانشگاه فکر نمیکردم فقط آزمون های دو هفته یک بار ملاک و هدفم میشد

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱مدرسه نمیرفتم،مدرسه نمیرفتم،مدرسه نمیرفتم...:))))مدرسه ی من دولتی عادی و سطح پایین بود و اکثر روز ه ...

الان چی قبول شدی؟ و اینکه اگه میتونی ایدیتلگرامتو بده ک اگه سوالی داشتم ازت بپرسم

اشتباهامو سال پشت کنکور جبران کردم همون سال اولم با وجودشون قبول شدم ولی خواسترس زیادی به خودم نمیدا ...

چی قبول شدی؟ 

میشه ازت تو مسیرم راهنمایی بگیرم؟ 🥲

الان چی قبول شدی؟ و اینکه اگه میتونی ایدیتلگرامتو بده ک اگه سوالی داشتم ازت بپرسم

امسال اولین کنکورم بود،هنوز نتایج نیومده که

همینجا بپرسید راهنماییتون میکنم🌻

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

از حرف مشاورا دوری میکردم.‌هر چی میگن دروغه. مگر اینگه شانس آورده باشی ک من ندارم. منظورم از حرف شون اینه ک مثلا میگن با میانگین ۳۰، تراز ۸ هزار میده. این همیشه نمیشه گفت درستع.  مشاورا میگفتن همه درسا رو نیاب نیست ترمیم کنید ک غلطه و انجام ندادم خداروشکر.  چوت عر سال تراز متفاوت میده نمره ها. و   حتی ب نمره ۲۰ خودمم اعتماد نمیکنم و  این برام خوب شد. 

همین امسال کنکور دادم😅رتبم بد نشده ۱۱۷۰ رشتم انسانیه حقوق میخوام انتخاب رشته هم کردم منتظر جوابم دی ...

عزیزم میشه بگی از کی شروع کردی ؟ و منابع خوبت چیا بودن ؟ مدرسه هم رفتی ؟

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋