2777
2789

بابام خیلی خیلییی مارو اذیت می‌کرد طوری که دستو پا مامانم می‌بست به پله و با تسمه ی ماشین میزد رو پاهاش و انگشت هاش و بدنش کبود می‌کرد و آب سرد وقتی بیهوش میشد می‌گرفت بهش ۱۹ سال سرکار نمیره خونه رو درست نمیکنه میگه همین زندگیته میخوای بخا میخوای نگاه به مادرم احترام نمیزارم فحش میده فحش های بد‌‌ خانواده ش برای مراسم مادر مادرم نیومدن حتی تسلیت هم نگفتن تا به الان کع ۴ ماه از سال  مامان بزرگم گذشته بابام نه اخلاق داره نه پول تازه اجازه نمیده ما با فامیل صحبت کنیم نمیدونه گوشی دارم  خرجی روهم یارانه بهزیستی  و خیریه و دایی هام میدن اون مارو نگه داشته تو خونه حتی نمیخواد درس بخونیم میگه کتاب هاتون آتیش میزنم و.‌‌.. که حوصله ندارم تعریف کنم خب اصل مطلب  اینه مامانم میخواد جدا بشه و بابام چیزی به نامش نیست یعنی آنقدر توی این ۱۹ سال گشاد بود که حتی خونه روهم به نام خودش نزد خونه به نام شوهر عمه سابق  مامانمه که گفت هرموقع بخای به نامت میزنم به بابام گفت... بابام زمین دارن شریکی با برادر هاش سهمیه خونه ماشین خونه و اون زمان ۱۹ سال پیش مامانم پنج تومن پول خونه داد بابام سه نیم تمام الان گفته من مهریه نمیدم بره جون حلال مهر آزاد کنه عمم گفت میام قسم دروغ میخورم خونه مال منه اینا کرایه نشینن. ❌️اینجاش بیشتر دقت کنید مامانم جریان به قاضی گفت قاضی هم گفت بچه هات به اعنوان شاهد باید بیان اینجا بگن حرف اون هارو قبول میکنیم ❌️و چهارم  باید بریم اونجا خواستم بپرسم قرآن میزارن جلومون؟!!!! البته ما همش حقیقت میگیم ولی مامانم گفت اگر قرآن نزاشت جلوتون بگید بابام مامانم زد کرد بیرون ولی اگر گذاشت اسمی از این موضوع نیارید که جطور زد. قاضی خودش سوال میپرسه؟ یا ما باید کلا تعریف کنیم؟؟؟ یعنی اگر قاضی بفهمه مادرم رفت خودش از خونه بیرون(آخه بخدا خسته شده بود دیگه ) بد میشه براش!!!! ما مجبوریم اگر قرآن گذاشت جلومون راستش بگیم که خودش رفت پرسید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای مگ میشه

اره بخدا بابام خیلی اذیت میکنه نمیزاره پیشرفت کنیم هرکی میاد تو خونه میگه بچه هات گناه دارن پیش هزارتا دعا ن و یس رفته تا مامانم بیاد بزنش بابام همش خوابه متادون میخوره

2810