2777
2789

بذار بعد عید اقدام کن الان هنوز ورم داره باردار هم بشی بیشتر ورم می‌کنه و ورمش دایمی میمونه 

اگه از مدلش هم راضی نیستی تا یکسال وقت هست تا خوب ورمش بخوابه فرم اصلیش معلوم بشه عجله نکن

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بذار بعد عید اقدام کن الان هنوز ورم داره باردار هم بشی بیشتر ورم می‌کنه و ورمش دایمی میمونه اگه از م ...

خونواده خودم و شوهرم خیلی فشار میارن

الان ۲ ساله ازدواج کردیم 

و از اونور می‌ترسم فرمش خوب نشه و باز خونواده شوهرم سرکوفت بزنن 

خونواده خودم و شوهرم خیلی فشار میارنالان ۲ ساله ازدواج کردیم و از اونور می‌ترسم فرمش خوب نشه و باز خ ...

من خودم خانواده همسرم خیلی فشار میاوردن بهم که چرا بچه نمیاری فلانی بعد شما عروسی کرده بچه داره فلانی عروسش حامله اس....

ولی من چون سنم کم بود اصلا اهمیت نمی‌دادم ۳/۵سال بعد ازدواجم باردار شدم خداروشکر راضی ام از کارم 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
من خودم خانواده همسرم خیلی فشار میاوردن بهم که چرا بچه نمیاری فلانی بعد شما عروسی کرده بچه داره فلان ...

اصلا جفتمون شرایط بچه داشتن و بزرگ کردن نداریم 

و می‌ترسم که از یه طرف بگن که این همه پول خرج کردی شدی این و بچه دار نشدی که آخرش این بشه؟ 

من خودم خانواده همسرم خیلی فشار میاوردن بهم که چرا بچه نمیاری فلانی بعد شما عروسی کرده بچه داره فلان ...

دماغ خودشون خیلی خوب و کوچیکه 

منم دیگه چون تحملشونو نداشتم گفتم سریعتر عمل کنم 

اصلا جفتمون شرایط بچه داشتن و بزرگ کردن نداریم و می‌ترسم که از یه طرف بگن که این همه پول خرج کردی شد ...

بخوای نگران حرف دیگران باشی باید از خودت بگذری بیخیالشون باش هر کاری دوست داری انجام بده بنظرم چند ماهی صبر کن بعد اقدام کن تو این مدت خودتو تقویت کن و به خودت برس از ۳ماه قبل اقدام اسید فولیک رو شروع کن 

بخوای نگران حرف دیگران باشی باید از خودت بگذری بیخیالشون باش هر کاری دوست داری انجام بده بنظرم چند م ...

مرسی از کمکات 

به خدا گاهی پشیمون می‌شم از این ازدواج 

خونواده‌هامون مخالف بودن و ما اصرار و اصرار کردیم