2777
2789
عنوان

مشهدیا لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 22 پست
از نظر هزینه ها چون از تهران میخوام بیام فکر نکنم به گرونی تهران باشه ولی چون یه مدت طولانی میخواییم ...

نه اتفاقا من خودم امامتم.آزادشهر ب تعدادی از محله ها میگن ک نزدیک پارک ملت هم هست

امامت،جلال آل احمد،سیدرضی،فرهنگ،معلم این محله ها بنظرم برای شما خوبه همشون میشن آزادشهر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه یه بنده خدایی گفت محله اراذل و افغانی آخه؟؟؟

نمیدونم اون بنده خدا کجا زندگی میکنه اما افغانی ها کلا سه تا محله دارن تو مشهد ک نود درصد همونجان و توی این سه تا کم مشهدی پیدا میشه اولیش گلشهر(شهید آوینی) دوم هم قلعه ساختمون.بعدم افغانی ای ک لتونه آزادشهر خونه بخره از من و شما پولدار تره

نمیدونم اون بنده خدا کجا زندگی میکنه اما افغانی ها کلا سه تا محله دارن تو مشهد ک نود درصد همونجان و ...

بین خونه شیک توی آزاد شهر و یه خونه معمولی توی احمدآباد شما کدوم رو انتخاب میکنید؟

بین خونه شیک توی آزاد شهر و یه خونه معمولی توی احمدآباد شما کدوم رو انتخاب میکنید؟

گفتم که من ترجیحم آزادشهره.چون هم خونه هاش متریال جدیدتری داره هم دسترسی آسون تره هم خریدات مقرون بصرفه تره.احمدآباد یکسری خیابوناش مثل رضا خب ساکتن اما اکثر خیابوناش یک طرفه هست مثل پرستار،ملاصدرا،راهنمایی و...و خیییلی شلوغ چون بیمارستان و مطب و ایناست البته بیشتر برند فروشا توی احمدآبادن.من ترجیحم آزادشهره 

گفتم که من ترجیحم آزادشهره.چون هم خونه هاش متریال جدیدتری داره هم دسترسی آسون تره هم خریدات مقرون بص ...

ممنون دوست عزیز....راهنمایی خیلی جامع و کاملی بود ....امیدوارم بیام و بتونم با محیط جدید ارتباط بگیرم

ممنون دوست عزیز....راهنمایی خیلی جامع و کاملی بود ....امیدوارم بیام و بتونم با محیط جدید ارتباط بگیر ...

عزیزم شما خودت همین روشی که داری پیش بگیر به کسی کار نداشته باش کسی بهت کار نداره.من یه مدت خونم فرامرز بود با اینکه بالاشهر بود ی پیرزن داشتیم تو ساختمون مهمون میومد قشنگ دم در میومد میشمرد بعد میرفت تو یا خریدی چیزی داشتیم میومد ببینه چی خریدی ذات بعضیا همینجوری فضوله نمیتونیم آدما رو عوض کنیم مگر تغییر از خودمون باشه