2777
2789
عنوان

مشهدیا لطفا کمک

150 بازدید | 22 پست

دوستان من ساکن تهران هستم و میخواییم مشهد جابجا شیم ولی اطلاعی در مورد محلات مشهد ندارم...‌.

لطفا چندتا محله خوب باکلاس و دنج بهم معرفی کنید که هم دسترسی به مراکز خرید خوب باشه هم پسرم رو پیش دبستانی میخوام ثبت نام کنم مدارس معتبر داشته باشه..‌‌

بهمون آزادشهر و احمدآباد رو معرفی کردن که گفتن جزو محلات بالا هس کدوم بهتره؟

چندتا محل خوب دیگه هم معرفی کنید....سجاد رو هم گفتن قیمتش خیلی بالاس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از نظر بالا بودن و دسترسی کامل ب مراکز خرید میشه گفت امامت،معلم،جلال آل احمد،استقلال از شیر مرغ تا جون آدمیزاد داره.جای متوسط تر با همین شرایط میشه قاسم آباد

حالا اگر ملاک فقط بر بالا بودنه بالاشهر زیاده

احمد آباد (خودش شامل بیشتر از بیست تا خیابون اصلیه ک بنظر من شخصا ب درد زندگی نمیخوره چون همش کلینیک و بیمارستان و مطب یا هم مرکز خرید لباس)

سجاد (یک خیابون که چند تا چهارراه داره دیترسی خیییلی بالا نیست مثلا طلافروشی و گوشت و اینا خیلی کم پیدا میشه و هزینه زندگی بشدت بالاست برای خرید مثلا شیرینی جاهای دیگه کیلویی ۱۵۰ اونجا میدن ۳۵۰ اما از نظر تمیزی و آرامش و سکوت فوق العاده ست)

فرامرز عباسی و بلوار فردوسی (خیابان مجاور سجاد تقریبا همون شرایط اما مبالغ یکم منصفانه تر و دسترسی بیشتر)

هاشمیه (فقط اسم در آورده یه کوهپایه کنار مشهد همه چی داره اما میشه گفت لانه فساد هم هست پر از دزدی،سرقت و فحشا)

بالاشهر زیاده شما باید ببینی بودجت چقدره و چه خونه ای مد نظرته یکی یا دو تا محله نیست 

از نظر بالا بودن و دسترسی کامل ب مراکز خرید میشه گفت امامت،معلم،جلال آل احمد،استقلال از شیر مرغ تا ج ...

از نظر هزینه ها چون از تهران میخوام بیام فکر نکنم به گرونی تهران باشه ولی چون یه مدت طولانی میخواییم زندگی کنیم گفتیم یکسال رهن بشینیم بعد از آشنا شدن با محله و شهر خونه بخریم....

محل هم از هر لحاظ بالا باشه چون به تجربه دیدم محله هایی که از نظر قیمت بالاترن آدمهاش هم سرشون تو کار خودشون هس و به شخصه اصلا دوست ندارم حتی با همسایه بغلی سلام علیک کنم...همچین موجود بدی هستم من🙃

پس آزاد شهر رو هم حذف کنم درسته؟؟؟؟

چون پولمون به سجاد نمیرسه گفتم یه محله پایین تر باشه که به بودجه مون بخوره