2777
2789
عنوان

درد پریودی اوایل بارداری طبیعیه

143 بازدید | 24 پست

من امروز روز ۳۷ سیکلمه باردارم بتام مثبت شده امروز ولی خیلی شکمم و گاهی کمرم درد میکنه طوری که همش میترسم پریود بشم

زنگ زدم مطب گفت طبیعیه درد لانه گزینیه و بخاطر هورمونا 

زیرشکمم سمت راست مثلا درد میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مراقب خودت باش عزیزم حس گرما و گرگرفتگی نداری؟ لکه بینی یا خونریزی چی؟ تو بارداری هرحالتی ممکنه داشت ...

نه انچنان حس گرما ندارم 

نه خدارو شکر ندارم عزیزم 

استرس میگیرم سریع

من اوایل ساعت دو نصف شب از درد وحشت ناک بیدار میشدم،در حدی که یا باید می دویدم یا حوله داغ میذاشتم ر ...

وای واقعا من که روز ۲۸ اینا انگار چند بار شکمو مثلا مار زده باشه یهو درد بدی میگرفت پامم دو روز افتضاح درد میکرد دردا چند روز بود کم شده بودن امروز یکم بیشتر  شده میترسم

اره عزیزم طبیعیه،من یجوری درد داشتم نوار هم گذاشته بودم حس میکردم الانه که پریود بشم،تخمدان راستم تی ...

منم از صبح از این پد کوچیکا گذاشته بودم انقدر استرس داشتم دیگه بعدش دیدم استرسمو هزار برابر میکنه با دیدنش کندم انداختم دور وای بهم قوت قلب دادین چون اکثرا میگن ما درد اینا نداشتیم من میترسیدم